Arama sonuçları: *

1. huyymarik

OCCT hangi sürümü indirmeliyim?

Arkadaşlar bilgisayarımda kernel power 41 adlı sinir bozucu bir hata var. İnternette gezinirken video izlerken bir sıkıntı yok ama oyun girdiğim zaman 15 20 dk içersinde kendini resetliyor. OCCT ile PSU'yu test etmek istiyorum. Hangi sürümü indirmeliyim yani hangisi sıkıntısızdır? Link olarak...
  2. huyymarik

Pc kendini yeniden başlatıyor

Arkadaşlar dün kardeşim pcde brawlhalla oynarken pc kendini reslemiş, ben de gece roket lig oynarken 20 dk sonunda resledi sonra tekrar girdim yine 20 dk sonra resledi. Aldığım yere yazdım ama format atın dediler. Sorun ne olabilir? depolama birimi olarak: hdd seagate 1tb, ssd patriot burst 240gb
  3. huyymarik

Inno 3d 1650s güncelleme sonrası oluşan sıkıntı.

Arkadaşlar merhaba, Mayıs ya da Haziran 2021'den beri kullandığım driver'ı güncelledim ve oynadığım 2 oyunda sıkıntılar çıkmaya başladı. Önceki sürüm 466.27 gibi bir şeydi ve nvidia'nın sitesine giderek önerilen driver olan 472.12ye güncelledim. Forza Horizon 4 girdiğimde fps 10larda geziyordu...
  4. huyymarik

Çözüldü✓ Egzoz fanın yavaş dönmesi

Merhabalar, pazartesi gününden beri pcyi ilk açtığımda egzoz fandan bir ses geliyor. Egzoz fan yavaş dönüyor o yüzden bir ses çıkarıyor ve herhangi bir kabloyla falan teması da yok. Durdurup elimle tekrar döndürdüğümde normal hızına kavuşuyor ve ses gidiyor. Daha önce başına gelmiş olup çözen...
Top Bottom