Arama sonuçları: *

1. MamiKK

EKRAN KARTI KULLANIMI Bİ ANDA %0 a İNİYOR

Ekran kartım 9060xt (yeni aldım) İşlemci r5 5600x (yetersiz mi geliyor?) Darboğaz mı var ne var neden böyle yapıyor bi anda yüzde sıfıra düşüyor 2 saniye felan ondan sonra düzeliyor nolur yardım
  2. MamiKK

R5 5600X v 9060XT FPS DROP - DARBOĞAZ ?

DARBOĞAZ YİYORUM GALİBA ÇOK FPS DROP YİYORUM BF2042, CS2 DE, CON SIM DE, (CS2 DE FPS DROP YOK AMA ACAYİP FPS İM DÜŞÜK, NORMALDE 300-400 ALIYODUM 80-90 ALIYORUM STABİL GEZİYOR) FIVEM/GTA DA SORUN YOK, BEAMNG DE SORUN YOK, FORZA 5 DE SORUN YOK, EKRAN KARTI KULLANIMI Bİ ANDA %0 A DÜŞÜYOR PSU YENİ...
  3. MamiKK

9060XT FPS DROP YİYORUM YARDIM

BEYLER YARDIM EDİN, TÜM OYUNLARDA FPS DROP YİYORUM NE YAPMAM LAZIM RX6600XT DEN 9060XT YE GEÇTİM İŞLEMCİ R5 5600X 32GB RAM VAR B450 ANAKART; EKRAN KARTI KULLANIMI Bİ ANDA %0 A İNİYOR 08.12.2025 TARİHİNDEN GÜNCELLEME * PSU GÜNCELLEDİKTEN SONRA HERHANGİ BİR DONMA TAKILMA FPS DROP VS HİÇBİŞEY...
  4. MamiKK

Çözüldü✓ WİNDOWS GÖREV ÇUBUĞU ÇALIŞMIYOR

beyler ara kısmına tıklanmyıo bile, bu nasıl düzelcek in ternetteki hiçbişey işe yaramadı daha öncedende yaşadığımda format atınca düzeliyorduda format atmak istemiyopurm çözümü yokmu GÜNCELLENDİ** BENİM Kİ ŞU ŞEKİL DÜZELDİ çalıştıra powershell "Start-Process cmd -Verb RunAs yaz enter de...
  5. MamiKK

Çözüldü✓ STEAMDEKİ BÜTÜN OYUNLARIM BİR ANDA SİLİNDİ ? kendim çözdüm

Dosyada oyunlar var olarak görünüyor ama steamde çoğu oyunum silinmiş görünüyor ve giremiyorum hiçbirine nasıl çözebilirim? *12.01.2025 GÜNCELLEME* DİSKLERİ ÇIKARIP TAKINCA DÜZELDİ
  6. MamiKK

Çözüldü✓ Monster laptopta klavye ışığım yanmıyor

merhaba iyi akşamlar iyi forumlar yeni bi laptop aldım ama laptopta klavye ışığım yanmıyor, kısayolları vardı ama vakitim az olduğu için araştıramadım adam akıllı size zahmet kullanan arkadaşlar varsa yazar mı açamadım bi türlü, Fn kısayollarını denedim olmuyor onun için açtım konuyu, FN PGUP...
  7. MamiKK

Çözüldü✓ Kısa yolu olmayan dosyayı nasıl bulabilirim?

Beyler STEELSERIES GG yazılımını indirdim ama kapatınca geri açmak istediğim zaman uygulamayı bulamıyorum, bunun kısayolunuda oluşturmayı her seferinde unutuyorum. Burda çıkması lazım ama çıkmıyor, bunu nasıl düzeltebilirim veya bu uygulamayı nasıl bulacağım yardım ederseniz sevinirim, iyi...
  8. MamiKK

Çözüldü✓ msi afterburner ı oyunlarda gösteremiyorum

beyler bf2042 de sıcaklık değerlerine bakmak istiyorum ona göre termal macun değişimi yapacağım ama ea uygulaması açılınca ea uygulamasının sol üstünde gösteriyor ama oyun açılınca gidiyor normalde oyuna geçmesi lazım osb ekranının ama geçmiyor açamıyorum bi türlü anlayan bilen varsa yardımcı...
  9. MamiKK

Bu sistemle darboğaz yaşıyorum, nasıl düzeltebilirim?

Gpu kullanımı max yüzde 80 i görüyor üstüne çıkmıyor, ekran kartıda 40 ı görüyor üstüne çıkmıyor darboğazı neden yaşıyorum 1080p ultra ayarlarda 1706999998 Sistem imzadaki gibi
  10. MamiKK

Yaşadığım bu problem ghosting mi oluyor?

Aynaya bakarsanız altında birer ayna daha olduğunu görebilirsiniz, oynadığım 2 oyundada bunu yaşıyorum. Bu olay GHOSTİNG mi oluyor? Çözümü nedir bilenler cevaplarsa sevinirim.
  11. MamiKK

Bilgisayarda acayip problemler yaşamaya başladım

Ara kısmına tıklayamıyorum, 1hz i geçmiyor 1694737266 1694737608 64 hz den başka bi seçenek çıkmıyor, her şey bu videoyu yaptıktan sonra oldu 1694738189 AYRICA YENİ BİŞEY FARK ETTİM BİLGİSAYARI KAPATMIYORUM, KAPATA TIKLIYORUM KAPANIYOR GİBİ OLUYOR AMA ANINDA GERİ AÇILIYOR
  12. MamiKK

Valorant 200GB yer kaplıyor, bilmediğim uygulamalar var??

arkadaşlar valorant 200gb lık bir oyun değil ama neden böyle bir yer kaplıyor ve bilmediğim böyle windows programları var silersem bir şey olur mu?
  13. MamiKK

Oyun indirirken bilgisayarım takılıyor

Steamden oyun indirirken bilgisayarım masaüstünde bile donuyor, m2 ssd ye indiriyorum şuan yine bi nebze sorun edilmeyecek kadar az var ama ssd ye indirdiğim zaman acayip bi donma oluyor, okuma yazma hızlarından dolayımı yoksa sağlık felan olayı var, ESKİDEN HİÇ BÖYLE BİŞEY YAŞAMIYORDUM, YENİ...
  14. MamiKK

Oyun indirirken bilgisayarım donuyor

Steamden ve başka bir yerden oyun indirdiğim zaman bilgisayarım takılıyor, C sürücüsünde sorun olmuyor ama D ye indirdiğim zaman takılıyor, C de M2 Kullanıyorum D de ise SSD, SSD de sorun mu var anlamış değilim, SSD Almalı mıyım ve nelere dikkat etmeliyim?
  15. MamiKK

Çözüldü✓ iPhone'umu Bilgisayara bağlayamıyorum

Merhaba iyi forumlar, iPhoneumdaki fotoğrafları bilgisayara atmak istiyorum fakat usb ile bağlantı kurmaya çalıştığımda, geliyor gidiyor geliyor gidiyor, gözüküyor bir an ve gidiyor sürekli böyle oluyor, 3 tane kablo değiştim hala aynı sorunu yaşıyorum, şarj olurken felan sıkıntı yok...
  16. MamiKK

Çözüldü✓ Sistem upgrade sonrasi Görüntü gelmiyor

Arkadaşlar r5 3600 vardi bende, biosu Update edip 5600x taktim, suan hersey calisiyor ama goruntu yok monitor deki isaretledigim yer yanıp yanip sonuyor
  17. MamiKK

BIOS Update için yapmam gerekenler

Merhaba, Anakartim olan b450 nin BIOS unu Update etmek istiyorum, yapmak gerekenler neler, update sonrasi oyunlar felan silinir mi, nelere dikkat etmeliyim neyi nasil yapmaliyim? Konu hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim, bilen arkadaşlar biraz aydinlatirsa sevinirim.
  18. MamiKK

RDR 2 de aldığım FPS Değerleri

Bu FPS Değerleri normal mi merak ettim, sistem imzadaki gibi RX6600XT + RYZEN 5 3600 + 16 RAM (Benchmark testinde msi afterburner ile sıcaklıkları kullanimlari izledim, ekran kartım maksimum %90 i gordu, %10 luk bir kayıp var sanirim, islemci %60 in ustune çıkmadı sanirim islemci normal, ram...
  19. MamiKK

Minecraft oynarken siyah ekran kaldı

Merhaba iyi forumlar, mc oynarken bir anda siyah ekran geldi, tuslara basiyorum islemiyor, kasadan kapatabildim acinca düzeldi, bu problem ilk değil baska oyunlardada bazen oluyor bu 3. Kez olusu neden oldugunu bilen varsa yardimci olursa cok sevinirim sistemim imzada yazdigi gibi R5 3600 +...
  20. MamiKK

Çözüldü✓ Bilgisayar açılırken çıkan yazı hakkında

Merhaba, bilgisayarımi actigim zaman ekranda boyle bir yazıyla karsilasiyorum, 10 dan geriye sayiyor ve alttaki yaziya donusuyor, anormal bir durum soz konusumu bilenler varsa bilgisini paylasirsa sevinirim 1-) Bu ekranda 10 dan geriye doğru sayiyor, 2-) Bu ekranda tarama islemi gerçekleşiyor...
Geri