Arama sonuçları: *

1. egegull

USB 2.0 PORTLARI ÇALIŞMIYOR

Arkadaşlar kasada 2 tane usb 2.0 port u var ikiside çalışmıyor. 1 tane 3.0 var sadece o calisiyor. BIOS tan 2.0 olarak ne gördüysem hepsini aktifleştirdim ama yine çalışmıyor. Ne yapmam lazım?
  2. egegull

Win11 uygulama sürükleyemiyorum

Arkadaşlar monitörden hdmi1 e gecip playstation oynuyordum kardeşimde klavyedeki tuşlara basıp duruyordu normal masaüstüne gectim epic games kısayolu gitmiş ve o dahil hiç birşeyi masaüstüne yada bi uygulamanın içine dosya vs. hiçbirşey sürükleyememeye başladım. Önceden sürükleniyordu galiba bir...
  3. egegull

Başlangıç uygulamasını devre dışı bırakamıyorum

Arkadaşlar pc yi kapattigim zaman normalde steam vs. acilirdi onlari kapattim. Artık acilmiyor. Ama guilded i devre disi birakiyorum arada kendiliğinden aktifleşiyor kapatmama rağmen.Bunu nasıl düzeltebilirim? (Guilded discord benzeri sohbet uygulaması)
  4. egegull

İkinci monitör kullanmak bilgisayara zarar verir mi?

Oyun oynarken ikinci ekran açacağım. Bilgisayarımın üstünde televizyonum var. Bir kere bağladım güzel oldu. Genelde sadece spotify ya da discord tarzı şeyler duracak. Oyun oynarken fps düşüşü yaşar mıyım? Ya da bilgisayara zarar verir mi? Ekran kartının üstüne yük biner diyorlar. Ekran kartım 4060ti
Geri