Arama sonuçları: *

1. KayzerAgustus

Çözüldü✓ Nvidia Kurulum Programı Başarısız

Selam. Ekran kartı güncellemesi gelmiş yapayım dedim yüklerken böyle bir hata verdi. Biraz sorunu araştırdım DDU çok deneyen olmuş lakin çözüm olmamış. Biraz araştırma yaptım ama çözüm bulamadım. Bileşen kısmında yazanlar yüklenmemiş olduğu için mi hata veriyor anlamadım.
  2. KayzerAgustus

Virüs programı oyun dosyasını virüs algıladı

Selam. Webroot Antivirüs programı kullanıyorum. World of Tanks adlı oyunun worldoftanks.exe dosyasını Win32.User.Added olarak tespit edip karantinaya aldı. Dosya engelleme kısmından izin verip karantinadan geri yüklediğim halde ne sitesini ne oyunu açıyor. Korumayı kapat seçeneğiyle antivirüs...
  3. KayzerAgustus

Direct3D/Directx Hatası

Selam. Bazen win update yüzünden veya başka bir güncelleme nedeniyle directx bozuluyor ve oyunlar açılmıyor. DDU ile kaldırırken bir şey farkettim. Güvenli Modda pc normal başlarken hata veren bütün oyunlar açılıyor. DDU sonrası ekran kartı yüklenmeden de bütün oyunlar açılıyor. Ekran kartını...
  4. KayzerAgustus

AX210 Wifi Kart sürücü yüklenmiyor

Selam yeni aldığım ax210 wifi kartının bluetooth sürücüsünü kurdum sıkıntısız çalışıyor. Wifi driver ise yüklenmiyor log dosyasını ekliyorum. Güvenli modda denedim yine çalıştıramadım. Kartı algılıyor bilgisayar intelin oto driver yükleyicisini kurdum orda görünüyor ama indirince yüklemiyor...
  5. KayzerAgustus

Directx hata veriyor ?

Selam. Bazı oyunlar directx hatası nedeniyle açılmıyor. Daah önce de başıma geldi çözüm bulamamıştım temiz kurulum win update kapatarak çözmüştüm meseleyi şuan nasıl olduysa yine aynısı oldu. Valla denemediğim yöntem kalmadı. Sistem geri yükleme denedim hata veriyor geri yüklemiyor. 1) DDU ile...
Geri