Arama sonuçları: *

1. Redieew

ANAKART RAM IŞIĞI KIRMIZI YANIYOR

Arkadaşlar sistemi yeni aldım anakartım colorful battle--ax b650m e pro v14 bios 1007 güncellemesini yaptıktan sonra ekranım gelmedi fanlarım dönüyor,klavye ışığım falan yanıyor ama ekranım siyah.Sonra baktım anakartın altındaki b2 ışığı kırmızı yanıyor.Chatgptye sordum ram ışığıymış bu...
  2. Redieew

CPU LİTE LOAD AYARI NE OLMALI

Arkadaşlar işlemcim i5-14600kf ve soğutucu olmasına rağmen biraz fazla ısınıyor cpu lite load baktığım forumlara göre 22 yüksek olarak değerlendiriliyor.Bu işlemciyi kullanan varsa kaç ayarında kullanıyor veya yardımcı olabilecek birileri var mı ayarlarla ilgili
  3. Redieew

İNTEL İŞLEMCİ E-CORE P-CORE MHZ KULLANIMI

Arkadaşlar i5-14600kf kullanıyorum internetten baktığımda da birçok yerde değişik mhz kısımlarına rastladım lakin ben oyuna girince veyahut normal şekilde takılınca masaüstünde hep p-core ile e-core mhzlerim çalışma frekansı aynı.Bu durum neden kaynaklı bilen varsa lütfen söylesin çünkü oyunda...
  4. Redieew

WİNDOWS 11 KURDUKTAN SONRA PAROLA YANLIŞ HATASI

Arkadaşlar yeni aldığım sisteme windows 11 iso dosyasından win 11 kurdum kurulum seçeneklerinden yerel hesabı seçtim lakin bu sefer de windows açılırken karşıma direkt oturum açma seçeneği geliyor bastığımda parolnız yanlış diyor bundan nasıl kurtulabilirim lütfen söyleyin.Parola bile girdirtmiyor
  5. Redieew

WİNDOWS 11 KURULMUYOR

Arkadaşlar sistemi yeni aldım iso dosyasını belleğe kurdum ve böyle bir hatayla karşılaşıyorum nedeni nedir?
  6. Redieew

ANAKARTIN PIN ENGELLEME SORUNU

Arkadaşlar altını çizdiğim yerden ötürü kasa fan pinleri system fanlarına girmiyor bu sorunu nasıl çözebilirim(başka fan girişi yok)
  7. Redieew

Çözüldü✓ ANAKARTA FAN KABLOSU TAKMA

Arkadaşlar kasa fanım 3 pinli lakin anakartımda 4 pin fan girişi var nasıl takmalıyım ve takmaya çalıştığımda yerine oturmuyor zorlamama rağmen bu benle mi alakalı
  8. Redieew

Çözüldü✓ KASANIN KENDİ FANLARI ÇALIŞMIYOR

Arkadaşlar yeni aldığım pcde ilk defa açtım hava soğutucu çalışmasına rağmen kasa fanları çalışmıyor biostan falan bir ayarı mı var biosu son sürüme güncelledim
  9. Redieew

DAHİLİ WİFİ APARATI İÇİNDEN ÇIKMIYOR MU?

Arkadaşlar sistemi yeni aldım vatandan orda montajladılar anakart kutusunun içinde WiFi aparatı yoktu ama baktığımda kendimiz mi almamız lazım??(Altın rengi olan kısımlara takılan bt ve WiFi aparatından kastım)
  10. Redieew

MONİTÖR TESTİNİ NASIL YAPARIM

ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27 inç 260Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör modelini güzel bir indirimde olduğu için hemen almak istiyorum indirim bitmeden lakin daha bilgisayar kasasını almadım.Siteyi aradığımda da ilk 14 gün iade alabileceklerini söylediler.Monitörde ölü...
  11. Redieew

HARİCİ PROGRAMLAR İÇİN SSD OLUR MU

Arkadaşlar laptop kullanıyorum ve laptop alanı bana yeterli gelmiyor.Öğrenciyim ve ek programlar için bana yer lazım oluyor.Örnek vermek gerekirse virtual box sanal makine açma programı bu programı alacağım harici ssdye kursam her seferinde ordan çalıştırsam bir sıkıntı yaratır mı açıp açmama...
Geri