Arama sonuçları: *

1. D

Valoranta girince pcde donma

Merhaba geçenlerde bu sorunu yaşamıştım valoranta girince pc donmaya başlamıştı ne yaptıysam düzelmemişti sonra sistemi geri yükleyince donma gitmişti fakat hala valoranta girdikten sonra bilgisayar donmaya başlıyor oyunun ana menüsü, masaüstü, google fark etmiyor bilgisayar 2 3 saniyede bir 3 5...
  2. D

Bilgisayar donuyor yardım

Warzone oynuyordum sorun yoktu oyun dondu bir anda sonra ölünce geri geldi ve oynamaya devam ettim 1 saat sonra falan aldığım klibi izlemek için media playera girdim arkada da valorant açıktı klibi geri sarınca kasmaya başladı valorant, oyun donuyordu 2-3 saniyeligine sonra geri gelip 3-5...
  3. D

Yeni pcde düşük fps ve yüksek sıcaklık sorunu

Yeni pc topladım valo girdim test için Lian li nin uygulamasında böyle görünüyor değerler valorant rekabetçi maçta her şey lowda. 80 dereceyi bile gördü işlemci sorun ne olabilir? 1724812524 Boşta da 50 derece falan 7950x3d işlemci arctic lf iii 360 mm sıvı soğutma 7x lian li uni fan v2 var kasa...
  4. D

Oyunda ileri geri yapınca karakter titriyor

Selam pc montajladım win kurdum bios update nvidia denetim masası vs her ayarı yaptım lol gireyim dedim bi fps kontrol için en yüksek ayalarda antrenman modunda 500+ alıyor fps fakat ileri geri tıklayınca ekran titriyor çar ışınlanıyor gibi bir şey oluyor 360hz monitor 1080p işlemci 7950x3d...
  5. D

Çözüldü✓ pci 5.0 slota pci 4.0 ssd takılır mı?

Merhaba https://www.epey.com/anakart/asrock-x670e-steel-legend.html Anakart aldım da 1x PCIe 5.0 ve 1x PCIe 3.0 slot görünüyor...
  6. D

Mouse ışıkları yanıyor fakat çalışmıyor

Merhaba mouseum sorunsuz çalışıyordu bugün öğleden sonra kasayı temizletmek ve termal macun için bilgisayarcıya götürdüm kasayı geldiğimde mouse çalışmamaya başladı arada bir çalışıyor gibi oluyor fakat yine gidiyor sonra tüm usb girişlerini denedim algılanamadı usb girişi bozuk falan diye uyarı...
Geri