Arama sonuçları: *

1. Furkan_Demir

24H2 Güncelleme Hata Veriyor

Merhaba Windows 11 23H2 versiyonundayım. 24H2 güncellemesi geldi fakat güncelleme sırasında %8 olduğunda bu hatayı alıyorum. Nasıl çözerim ?
  2. Furkan_Demir

CS2 10 Dakika Sonra FPS Düşüyor Sizce Neden?

Ryzen 5 6600H. 3050 Ti. 16 GB DDR5 RAM laptopta sahibim CS2'de gerekli ayarları yapmama rağmen en düşük grafiklerde ilk 10-15 dakika 260 FPS altına düşmezken birden 130-160FPS alıyor. Laptop henüz 6 aylık ve altında stand var termal macun değişimi ve temizlik olacağını düşünmüyorum.
  3. Furkan_Demir

HP Victus BIOS Downgrade nasıl yapılır?

HP Victus 16 E1011NT modele sahibim. HP Support uygulaması kendi kendine BIOS sürümünü F20'den F21'e yükseltti ve bu da bilgisayarımda aşırı ısınma sorununa yol açtı. F20 sürümde işlemcim oyunlarda 70-75 derece iken aynı ayarlarda F21 sürümünde işlemci 90 hatta 100'leri zorluyor. BIOS downgrade...
  4. Furkan_Demir

HP Victus 16 oyunlarda 60 FPS'yi geçmiyor

Arkadaşlar laptopu alalı 2 ay oluyor ve ben bu laptopu HDMI ile monitöre bağlı olarak kullanıyorum. Daha önce hiç kendi ekranında oyun oynamadım ve FPS bilgilerine bakmadım. Monitörde bu zamana kadar hiçbir sıkıntı yokken bugün kendi ekranında oynamak için oyunları açtığımda vsyn-c ve...
  5. Furkan_Demir

Mavi Ekran CRITICAL_PROCESS_DIED mavi ekran hatası nasıl çözülür?

Bilgisayar masaüstüne hiçbir türlü ulaşamıyorum. Güvenli mod bile açılmıyor. Ryzen 3 3100. 1650 Super. 16 GB RAM. A320M a Pro.
  6. Furkan_Demir

GTX 1650S bilgisayar 10-15 dk sonra görüntü vermiyor

Arkadaşlar 2 gün öncesine kadar sıkıntı yoktu. Şimdi bilgisayar açılıyor 10-15dk sonra görüntü gidiyor fakat bilgisayar kapanmıyor. Bilgisayarı yeniden başlattığımda görüntü bir daha gelmiyor. Diğersi gün denediğimde yine ekran gelip 10-15dk sonra gidiyor. Neden kaynaklanıyor olabilir? İşlemci...
  7. Furkan_Demir

C diski kendi kendine dolup boşalıyor

Arkadaşlar bu C diski bazen 68 bazen 58 bazen 50'ye kadar düşüyor.
  8. Furkan_Demir

Bilgisayarım sesli mi çalışıyor ?

Arkadaşlar kasamda duyulacak derecede uğultu (çalışma sesi) var kasamla aramda 1 metre mesafe var. Bu ses normal mi sizin bilgisayarlarınızda da çalıştığı için uğultu var mı yoksa sıfır ses mi ?
  9. Furkan_Demir

Bilgisayar İnternete Geç Bağlanıyor

Windows 11 kullanıyorum ethernet kablosu bağlı olmasına rağmen 1-2 dk internetin bağlanması bekliyorum bu sorunu nasıl çözerim ?
  10. Furkan_Demir

HDD Hakkın Rahmetine Kavuştu mu ?

HDD bunun sinyallerini aylar önce veriyordu. İçerisindeki hiçbir veriye giremiyorum ve windows SSD'ye kurulu olmasına rağmen HDD’deki programları açmaya çalıştığımda donuyordu. Aylar önce HDD’den ses geliyordu (kafa vurma sesi) konusunu da açmıştım. Ne yapmalıyım tamiri varmıdır yoksa yeni HDD...
  11. Furkan_Demir

Bilgisayar İlk Açılışta Yüksek Fan Sesiyle Açılıyor

Arkadaşlar benim bilgisayarımda ilk açılışta yüksek fan sesi oluyor 5-6 saniye sürüyor ve bu ses beni rahatsız ediyor özellikle akşamları veya sabahları. Bazen kendi kendine bu yüksek fan sesinin süresi 2-3 saniyeye düşüyor ve bu da bios süresine etki ediyor. Çoğunlukla bios sürem 13.0 sn...
  12. Furkan_Demir

Vivetool Nasıl Kaldırılır ?

Arkadaşlar görev çubuğunu saydam yapmak için gerekli uygulamayı kurdum fakat Windows 11’de çalışmadı. Araştırdığımda vivetool indirip ayarları yaptım ve çalıştı fakat Windows’u eski haline getirdi animasyonlar vs gitti. Eski haline nasıl döndürebilirim ?
  13. Furkan_Demir

Windows 11 Masaüstü Bazı Yerlere Tıklamıyor

Sizde de bu sıkıntı oluyor mu ?
  14. Furkan_Demir

Sıcaklık Değerlerim Nasıl ?

20 dakika Forza sonucu sıcaklık değerleri bu şekilde
  15. Furkan_Demir

CSGO'da 2. Monitör Tıklamıyor

Arkadaşlar 2. monitöre geçtim mesela 1. monitörde csgo oynarken ikinci monitörde herhangi bir şeye tıklayınca csgoyu alta atıyor bunu nasıl çözebilirim?
  16. Furkan_Demir

Çözüldü✓ Bilgisayardan Değişik Bir Ses Geliyor

Arkadaşlar FIFA oynarken (diğer oyunlarda bu sıkıntıyı fark etmedim) oyun donuyor ve bir süre sonra videoda duymuş olduğunuz ses geliyor 10 saniyede bir tekrarlıyor bu sesi neden kaynaklı olabilir ?
  17. Furkan_Demir

Bilgisayar Açılış Süresi Uzadı

Arkadaşlar bilgisayarım açıldığında fanlar 5sn falan son hızda dönüp sonradan normal şekilde açılmaya devam ediyor. Ben bios sürümünü güncelledim ve artık bilgisayar açıldığında fanlar 1-2 sn son hızda dönüp hemen açılıyordu ama 2 hafta sonrasında kendi kendine yine eski haline döndü nasıl...
  18. Furkan_Demir

Çözüldü✓ Windows 11 İnsider Kuramıyorum

Arkadaşlar windows 11 kurulurken bu ekranda kalıyor ardından bu geliyor nasıl çözebilirim
  19. Furkan_Demir

Windows 10 Görüntülenecek Başlangıç Öğesi Yok Hatası

Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımda son 2-3 haftadır bu sorun var Görev Yöneticisi açtığımda Başlangıç kısmında hiçbir şey görünmüyor Gösterilecek başlangıç öğesi yok yazıyor ne yapsam çözüm bulamadım Programs klasörüne yeni klasör oluşturup Startup yazmayı ve CMD ye sfc/scannow yazmayı denedim...
  20. Furkan_Demir

i5 8250u Turbo Boost Kapatıyor

Merhaba arkadaşlar Lenovo İdeapad 320 laptopum var termal macun(cooler master mastergel pro) bakımları yeni yapıldı işlemci max 75 dereceye çıkıyor. Güç seçeneklerinden yüksek performans seçili olmasına rağmen oyuna girince işlemci kendisini 1.60GHz ye sabitliyor. Oyundan çıkar çıkmazda 3.40GHz...
Top Bottom