Arama sonuçları: *

1. Aslanofnight

PSU dan gelen tuhaf ses

d psu dan bu ses geliyor nedenini bilen varmı ne yapmam lazım oyun oynarken ve fazla ısınınca oluyor
  2. Aslanofnight

Yardım edin ekrana görüntü gelmiyor

Rami mi satmak için kasadan söktüm fotoğraflarını çektim geri taktım kasayı açtım ışıklar yanıyordu klavyenin ışıklarıda yandı ancak ekrana görüntü gelmedi yardım edin lütfen rami sök tak yaptım olmadı silgiyle sildim olmadı tek ramim var ne yapmam lazım lütfen yardım edin
  3. Aslanofnight

YARDIM EDİN pc çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor

Elimde bulunan Rami satıp yükseltmek için Rami kasadan söktüm fotoğrafını çektim ancak geri taktığımda kasa çalışıyordu ama ekrana görüntü gelmiyordu klavyenin ışıkları da yanıyordu sabahtan beri bununla uğraşıyorum lütfen yardım edin
  4. Aslanofnight

Bilgisayar İlk Açılışta Kapanıyor, Sonra Düzeliyor

Güç tuşuna basıyorum pc nin ışıkları yanıyor 3 4 saniye fanları çalışıyor sonra kapanıyor kendi kendine sonra Bidaha güç tuşuna bastığımda düzgünce açılıyor neden acaba sebebi nedir
  5. Aslanofnight

Msi anakartta fastbootu kapatamıyorum

Bios ayarlarını yaparken fastbootu yanlışlıkla açtım ve bazen bilgisayar açılmıyor anakartta sarı ışık yanıyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum fastboot açılmadan önce böyle bir sorun yoktu biosa girip kapatmak istedim ancak bulamadım yok nasıl kapatabilirim
  6. Aslanofnight

VALORANT OYNAYAMIYORUM

İşlemci 7500f ekran kartı 4070 süper videoda gördüğünüz gibi oluyor valorant hatta Bi ara oyunda istemci düşük fps sorunu verdi sağ yukarıda aynı böyle oldu oyun çıktım girdim bi iki kez denedim hâlâ aynıydı oyunu silip yükledim ancak yine olmadı sistemde bi sorun çünkü cs oynayabiliyorum...
  7. Aslanofnight

Valorantta istemci düşük fps sorunu

sistemim ryzen 5 7500f ve 4070super ama valoranta girdiğimde ilk 1 2 dakika her şey normal bi anda bu sorunu almaya başlıyorum 7 8 saniyede bir ekran donuyor 6 7 saniye hep böyle devam ediyor acaba sistemdemi bi sıkıntı var diye farklı oyunlara girdim cs ye girdim hiç sıkıntı yoktu sistem...
Geri