Arama sonuçları: *

1. Deniz Tultak

Yeni M2 SSD aldım sistem kuramıyorum

Arkadaşlar iyi Geceler dilerim. Yapabileceğim bütün senaryoları yapmama rağmen Windowsu kuramadım. Bu işleri bilen biriyim. Durum şöyle; ben sata SSD kullanıyordum, kendime yeni bir NWME M2 SSD Aldım. Kingstone KC3000. Şimdiye kadar bir çok kere böyle işler yaptığım için olmayacağına ihtimal...
  2. Deniz Tultak

Sistem test programları nelerdir?

Arkadaşlar pcmi test etmek istiyorum bütün parçaları yüke sokacak falan ama hatırlamıyorum ne olduğunu. o programları yazar mısınız?
  3. Deniz Tultak

Ekran Kartım İçin PUBG'den Korkuyorum

(Saçma bir konu) Arkadaşlar birkaç hafta önce bilgisayarıma pubg indirdim ve biraz oynayıp alt+f4 attıktan sonra ekran kartım bozulmuştu, hiçbir oyunu veya grafik gerektiren şeyleri açmıyordu. Garantiye gönderdim yenisini falan yolladılar, şimdi ise pubg'yi indirmeye korkuyorum. Belki sorun...
  4. Deniz Tultak

Ekran kartı değişimden sonra ekrana görüntü gelmiyor

Arkadaşlar bir kasada rx 5500xt vardı onu çıkarıp rtx 2060 taktık deneme maksadıyla, sonra deneme bitti ve eski haline döndürmek için 5500 xt'yi geri taktık fakat ekrana görüntü gelmedi. Çıkarıp rtx'i takınca pc açılıyor fakat 5500xt'yi takınca çözünürlük dışı diyor ekrana görüntü gelmiyor...
  5. Deniz Tultak

Sürücüde disk yok hatası

Arkadaşlar ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi. Format flaşı hazırladım sonra kasaya taktım tam atacakken siyah bir ekran üzerinde renkli yazılar falan çıktı, sonra flaşı laptopuma geri taktığımda aynen bu görüntü karşıma geldi. Biçimlendirme de yapamıyorum. Kayıt defterinden gösterilen çözümü...
  6. Deniz Tultak

Oyunlara girince mavi ekran veriyor

Arkadaşlar bundan 1 gün önce; https://forum.donanimarsivi.com/konu/buetuen-oyunlarim-coekueyor.291268/#post-2871806 Bu konudaki olayları yaşadım ve çözüm olarak ekran kartının bir önceki versiyon olan sürücüsünü kurdum. Düzeldi sandım fakat artık olay çığırından çıktı. Sanırım sorun sürücüde...
  7. Deniz Tultak

Bütün oyunlarım çöküyor

Arkadaşlar dün PUBG indirdim ondan sonra böyle oldu. İlk önce oyunu gayet normal bir şekilde oynuyordum, bugün bilgisayarı açtım ve oyun içinde herhangi bir haritada oyuna girince oyundan atıyordu. Sorun PUBG'de sandım fakat başka oyunlara girince onlarda da attığını gördüm. (Rocket League...
  8. Deniz Tultak

Abdullah abinin önerdiği Hex editör programını GTA 5'e uygulayabilir miyim?

İyi akşamlar arkadaşlar, Abdullah abinin Cyberpunk 2077 için önerdiği Hex Editör programını GTA 5'e uygulamamız mümkün mü? Mümkün ise nasıl yaparım? Galiba sadece Gta 5'te darboğaz sorunu yaşıyorum, ekran kartım %70 civarı kullanılıyor ve fps aşırı düşüyor. Çözümü yoksa canınız sağ olsun. CPU...
Geri