Arama sonuçları: *

1. Sqervz

Steam pubg FPS dropu

FPS drop yaşıyorum sistem özellikleri rtx3060 R5 5600x 16gb ram b450m cdh pro Max ana kart 1tb SSD var çözüm lazım acill
  2. Sqervz

Çözüldü✓ Rtx 3060 R5 5600x Steam pubg de kasma yapar mı

Steam pubg de full ultra ayarlarda kasma yapar mı sistem özellikleri msi rtx 3060 R5 5600X 16 GB ram 1tb SSD msi b450m vdh pro Max ana kart var akıcı olurmu oyun takılma kasma sorunu olur mu
  3. Sqervz

PC oyunlarda kasıyor

Arkadaşlar PC özellikleri msi rtx 3060 rayzen 5 5600x 16gb ram msi b450m vdh Max 1tb SDD var oyunlarda kasma oluyor ve alt tap geçiş yaparkende neden acaba oluyor örnek oyun valo en basitinden yani kasma oluyor FPS drop oluyor arkada uygulama açınca açmasamda arkada uygulama bu sefer FPS drop...
  4. Sqervz

Valorant lol de fps drobu yaşıyorum

arkadaşlar valo da lol de biyanda fps düşüyor sonra kendiliğinden düzeliyor kısa sürmüyor droblar uzunda sürüyor baze neden acaba ve nasıl çözerim bu sorunu acill yardım lazım
  5. Sqervz

Oyunlarda kasma sorunu

arkadaşlar oyunlarda mesala lol valorant valorant da minumum 400 fps lol de minumum fps 300 ama kasma oluyor lol de ms 17 valo da ping 18 ama kasma hissiyatı oluyor neden sıcaklık değerleri cpu 70 gpu 65 niye acaba yardım edin
  6. Sqervz

SDD var Pc 20 saniye de açılıyor

PC de SDD var eskiden 15-16 saniye iken 20saniye açılma süresi olmuş depolama 1tb 281gb kullanıyorum yavaş mı açılıyor normal mi
Geri