Arama sonuçları: *

1. U

Valorant obs ekran sorunu

Obs de kayıt alırken veya yayın yaparken valorant ekranında siyahlıklar gelip gidiyor saliselik ama oyun yakalama açmak istedigimde direk valorant kitleniyor oyun yakalamayı silene kadarda düzelmiyor sonrada system error diyor bi çözümü varmıdır
  2. U

CS2 4:3 deyken pencereli tam ekran alamıyorum

Obs üzerinden kayıt alırkeen cs yi 4:3 yaptıgımda pencereli tam ekrandan tam ekrana geçtigi için haliyle obs de oyun yakalama siyah eran veriyor ekran yakalamayı açıncada yarım ekran kalıyor bir çözümü varmıdır bu işin monitör 21 inç bundan kaynaklımı acaba
  3. U

Twitch de valorant yayını yaparken ekran gidip geliyor

twitch de yayındayken valorant yayını açtıgımda ekrana yarım saniyeli 2 3 saniyede bir oyun içibaşkabir ekran gelip gidiyor yda siyah ekranda aynısı oluyor ama sadece valorant da bunu yapıypr cs pubg ranch hiçbirinde sıkıntı çıkmadı
  4. U

Yayındayken ekran gidip geliyor

Merhaba twitch de yayın yaparken ekrana saliselik siyah ekran gidip geliyor internetim 24 e 11 veriyor 2500 de bitraith veriyorum
  5. U

Obs açınca valorant çöküyor

Obs i açtıgımda başka hiçbir oyunda sıkıntı çıkmazken valorant da açınca çöküyor yayın açacakken intro ekranında sıkıntı çıkmıyor normal ekrana geçince çöküyor yayın açsamda normal boşdada dursa aynısı oluyor
  6. U

İnternetim gidip geliyor

internetim tanımlanamayan ag internet yok sonra baglandı diyip bunu bir süre tekrar edip sonra internete baglanıyor sorun nedir
  7. U

Obs açınca valorant çöküyor

valorantdayken obs i açınca ister yayın ister kayıt isersende boş dursun valorant çöküyor ve sadece valorant da oluyor bu cs de pubg de sıkıntı çekmiyorum sistemmimde kayıt almaya müsait kötüde degil bileniniz varmı?
Geri