Arama sonuçları: *

1. SebekeSuyu

Samsung G65B ve Birtakım Sorunlar...

normalde bu monitörü arc a750 ile kullanınca ekran gitme sorununu yaşıyordum konusunu açmıştım bilen bilir, daha sonra nvidia'ya geçince bu sorun çözüldü. ama başka 3 tane daha sorun vardı hâlâ devam ediyor bilen varsa yardım ederse çok makbul geçer. sistem aşağıda ama alakası olduğunu...
  2. SebekeSuyu

Uyku modunda indirme hızı düşer mi

internetim rezalet olduğundan sabah indirmeye kalksam gündüz youtube falan kullanamayacağım (indirme yarı yarıya düşüyor) o yüzden akşam uyku modunda iken indirsem indirme duruyor mu ya da indirme hızı düşer mi? (düşse de düşmese de denerim büyük ihtimal)
  3. SebekeSuyu

Youtube Teması Tam Siyah Değil?

böyle şeylere çok takarım ben. normalde olması gereken renkten açık ve inanılmaz sinirimi bozuyor. çözüm bilen var mı (fotoğrafta çok az fark varmış gibi durmuş da normalde bayağı belirgin bunun 3 katı falan)
  4. SebekeSuyu

Çözüldü✓ Monitör Açılıp Kapanıyor

arkadaşlar g65b 27" aldım sebebi o mu bilmiyorum dün geldi dün yoktu oyun girince linkteki gibi oluyor (altta roblox açık göstermek için) minecraftta falan da oluyor ekran kartı arc a750 ve anakart asus b450m dragon. belirtme sebebim kartın resizable bar istemesi ama anakartta bulamamam. ondan...
  5. SebekeSuyu

OnlineFix64.DLL False Positive Mi Virüs Mü?

arkadaşlar crack beamngde arkadaşla oynamak için hamachi kurdum+beammp gerekti sonra bu malwarebytes 9 tane virüslü dosya buldu genel anlamda. ben bunları karantinaya aldım devam ettim ama bu sefer beamng açılmıyordu bu onlinefix64.dll lazım diyordu. karantinadan sadece bunu geri çektim düzeldi...
  6. SebekeSuyu

Elektrik Gitti PC Harddisk Görmüyor ve Ses Geliyor

arkadaşlar oyundayken elektrik gitti geldiğinde hdd görmüyordu biosta dahil içini açtım sök tak yaptım açtığımda linkini verdiğim ses geliyordu sesi fullerseniz derinden bi dııt dıt dıt sesi duyarsınız. hdd ile alakalı olduğunu düşünüyorum bilgisi varsa yardımcı olursa sevinirim...
  7. SebekeSuyu

Oyuna Girince Birkaç Saniye Ses Gidiyor

arkadaşlar arkadaş youtube açık podcast dinliyorum 2 oyun gireyim diyorum bir dakika kadar kulaklıktan ses gelmiyor. ne oyunun sesi ne videonun sesi. (kablosuz) çözümü var mı
  8. SebekeSuyu

BeamNG.Drive ARC A750 Throttle?

işlemci r5 3600 kart dediğim gibi a750. beamng oynuyorum trafikle birlikte ve kartın frekansı 2400'lerden 1000'e kadar düşüyor. düşmese 70-80fps verecek kart çok da ısınıyor (kasanın hava alamaması yüzünden olabilir) işlemci de aynı şekilde. sorun bunların ısınması mı arkadaşlar yoksa başka bir...
  9. SebekeSuyu

PC Çalışırken HDMI/DP Yerini Değiştirirsem Sıkıntı Olur Mu?

ne işaretlesem bilemedim ama durumu şöyle analatayım. ekran kartları artık boşta bile biraz fazla elektrik harcıyor. ben de her bilgisayarı açtığımda oyun oynamıyorum genelde video falan izliyorum. ama arada böyle gel bi oyun gireyim dediğim zaman anakarta takılı (APU var) kabloyu söküp ekran...
Geri