Arama sonuçları: *

1. bugraax

Psu dan vızıltı sesi geliyor

eskiden böyle bir ses yoktu sorun ne olabilir acaba? pc sorunsuz çalışıyor.
  2. bugraax

Valorant takılma sorunu

Düşmanı görünce oyun ani takılıyor tam kafaya kilitleniyorum ölüyorum. Bunun nedeni ne? Sistem r5 7500f 4070 super
  3. bugraax

Valorant oynarken pc kapanıp açılıyor

Valorant oynuyorum birden kapanıyor açılıyor. Sorun neyden kaynaklı olabilir? İnşallah donanımda hasar yoktur. Akım korumalı prizde bir sorun olabilirmi? Acil yardıma ihtiyacım var.
  4. bugraax

Sorunum Tp link t2u plus ile ilgilimi

Tplink t2u plus adaptöre sahibim epey den baktığımda 2.0 destekliyor ben 3.0 da kullanıyordum. Ve sorunum şu valorant oynadıktan sonra pc kapanmıyodu bende valoyu silmiştim sorun öyle düzelmişti. Ve bu sorun gene başladı bugün rdr 2 indirdim ondan kaynaklı olabilir emin değilim. konularda...
  5. bugraax

Bilgisayarım kapanmıyor

Selamlar bu sorun 3 ay önce falanda vardı sorunun kaynağını bulup silmiştim sorun valorant oynayıp pc yi kapattıktan sonra kapatılıyor ekranında kalmasıydı. Sorunum streamer life sim 2 oyununda da vardı ve bugün pc de gene böyle bir sorun olmaya başladı. Rdr 2 indirmiştim ondan dolayımı...
  6. bugraax

Bilgisayar kapanmıyor

Arkadaşlar merhaba bu olay geçenlerde başıma geldi ne yaptıysam çözemedim formatladım vs vs sorunumu valorantı silerek çözdüm valoranta girip çıktıktan sonra pc kapanmıyordu bende sildim ve şuan streamer life simülatör 2 oynadım çıktım bi 10 15 dk bekledim kapandı pc sorum şu acaba benim güç...
  7. bugraax

Valorant oynadıktan sonra pc kapanmıyor

Arkadaşlar 2 gündür PC'mi kapatmaya çalışıyorum. Formatım Windows 10'du ve sıfırlayıp temiz format atıp tekrar Windows 10 yaptım ancak sorunuma gene çözüm bulamadım ve bir de Windows 11'de deneyeyim dedim onda da aynı hatayla karşılaştım. Şimdi garantiye de vermek istemiyorum 20 günde falan...
  8. bugraax

Windows 11 parola sorunu

Pc ye win 11 formatı attım ve bana parola falan yaptırmadı ve pc kapatıp açtığımda bana parola değiştir diyor ne yapmalıyım acil cevapp!!
  9. bugraax

Bilgisayar kapanmıyor

Arkadaşlar konu açtım önceden ama kimse yardımcı olmuyor pc sıfırladım onardım herşeyi yaptım bu lanet şey düzelmiyor donanıma zarar verecek diye korkuyorum lütfen yardımcı olun.
  10. bugraax

Pc kapatılıyor ekranında kapanmıyor

Böyle bir sorunum var pc yi sıfırladım hala geçmedi acaba pc parçalarındamı bir sıkıntı var endişeleniyorum. Yardımcı olurmusunuz.
  11. bugraax

Bilgisayar kapattığım halde açık kalıyor

Görev Yöneticisi'nden bir bakayım dedim ve çok uzun zamandır çalışıyormuş gibi bir şey oluyor galiba ben pek anlamıyorum beni aydınlatırsanız sevinirim.
  12. bugraax

Bilgisayarıma format atmam gerekiyormu?

Selam arkadaşlar 2 gün önce bir bilgisayar aldım bugün Valorant indirdim ve oyunda takılmalar vardı ve sonra takılmalar masaüstündede olmaya başladı ve mouse klavye falan algılamıyordu bilgisayar ardından BIOS güncelledim gene takılmalar vardı Valorant'ı sildim yeniden başlattım ve sorun yoktu...
Geri