Arama sonuçları: *

1. G

Out of range hatası lütfen yardım edin

Kardeşim bilgisayardayken ekrani temizlemek için monitörü kapatmış ve Out of range hatası gelmiş 2 gündür uğraşıyorum ama çözemedim ekran kartını çıkardım temizledim geri taktım pc açılıyo ama ekran gelmiyo sadece bios a girebiliyorum out of range yaziyo ekranda sonra HDMI kablosuyla deneyim...
  2. G

Çözüldü✓ İşlemci fanını nasıl takıcam

Fotoğrafını yükleyemedim ama ana kartım B450M S2H işlemcinin etrafında 4 tane delik var işlemci fanının vidalarını oraya getirmem lazım değil mi ? birde vidaları sıkıyorum ama hiçbir işe yaramıyor sanki vidalar boşa dönüyo gibi
  3. G

Sürekli FPS drop yiyorum

Her oyunda sürekli fps drop yiyorum mesela BF1 de 100 fps alıyosam bir anda 20 ye düşüyo ve oyun 2-3 saniye gidiyo aynısı Valorant vb. oyunlarda da oluyo nedeni ne olabilir ? Ekran kartım GTX 1660 super işlemcim Ryzen 5 1600 AF SSD sandisk plus 480 GB Ram 4-4 8 GB
  4. G

Ekran kartım ve İşlemcim çok az kullanıyo

Öncelikle ekran kartım 1660s işlemcim r5 1600 af. GTA V oynarken (Ultra grafiklerde) ekran kartım %40-%50 arası kullanılıyor işlemcim de %20-%30 arası kullanılıyor genel olarak ve bu yüzden FPS im düşüyor. Ekran kartı ve işlemciyi nasıl daha fazla kullanmasını sağlayabilirim ?
  5. G

Oyunda Sürekli takılıyo

Valorant oynuyorum 200 fps lerde geziyor FPS ama sürekli oyun takılıyo 5 saniye falan donuyo ekran. Bu oyunla mı alakalı yoksa PC de mi sorun var
  6. G

Çözüldü✓ Görev çubuğundaki ses iconuna tıklanmıyo

icona tıklıyorum sağ veya sol tık ikisinde de açılmıyo hiçbişi
  7. G

3 Aylık PC takılma Sorunu

pc sürekli durduk yere takılıyo 2-3 saniye hiçbirşey yapamıyorum daha dün bişi yoktu şimdi takılmaya başladı nasıl düzeltebilim veya neden oluyo
  8. G

Durduk yere GTA V de oyun takılıyo

1660s r5 1600 af var daha 2.5 ay falan oldu her şey normal sıcaklıklar 70 e bile çıkmıyo high ayarlarda oynuyorum online da 80 fps alırken bir anda 32 ye falan düşüp takılıyo
  9. G

PC 3. kez kendi kendine restart attı ve şimdide durduk yere takılmaya başladı

Başlıkta yazdığım gibi PC dızzzz kendi kendine restart atıyodu böyle bir konu daha açmıştım test yap dediler Ekran kartı ve İşlemci testi yaklaşık 8 saat açık kaldı ama hiçbir sorun olmadı. Testleri yaptıktan sonra takılmaya başladı neden olabilir ?
  10. G

PC 3. kez kendi kendine restart attı

Oyun oynarken bi anda PC takılıyo ve hani böyle takılınca bir ses gelir ya o ses geliyo sonra kendi kendine restart atıyo PC. Neden olabilir bu daha PC yi alalı 1 ay oldu.
  11. G

Modem taşıma

Ben 1 hafta sonra yazlığa gidicem PC yide götürmek istiyorum ama internet yok. Evde ki modemi götürüp oraya taksam çalışır mı ?
  12. G

PC 2. Kere kendi kendine restart attı

1 kere ben oynarken hiç ses çıkarmadan restart attı Bu gün de kardeşim oynarken kulaklıktan dızzz diye bir ses gelip restart atmış bilgisayarı alalı daha 1 ay oldu neden olabilir ?
  13. G

Pc kendi kendine reset attı

PC yi alalı daha 1 ay oldu. Dün valorant oynarken bir anda 1 FPS e sabitlendi ölünce düzeldi sonra oyundan çıktım Google dan bir şeye bakıcaktım kendi kendine reset attı neden olabilir ?
  14. G

Kulak içi kulaklığın mic inden ses nasıl alırım

Kulak içi kulaklık kullanıyorum PC masaüstü mikrofonunu algılamıyo nasıl yapabilirim. Mic yerine farklı kulaklık jak girişine farklı kulaklık taktım yine olmadı
  15. G

Biosa nasıl giricem

Arkadaşlar biosa giremiyorum direkt Windows açılma ekranına geçiyor f2 veya del le giremedim nasıl giricem
  16. G

FPS düşüklüğü sorunu

Arkadaşlar 1 hafta önce valorant da orta ayarlarda 230-200 FPS alıyodum. 1 hafta il dışına gittim geldim ekran kartı driver güncellemesi gelmiş onları yaptım.Şimdi orta ayarlarda 200 den yukarıya çıkmıyo neden böyle bir bilginiz varmı ?
  17. G

afterburner değerleri oyundayken nasıl görücem

afterburner yükledim ama değerlere bakmak için alt tab yapmam gerekiyo oyun içindeyken nasıl bakıcam
  18. G

Bilgisayarı kapatıyorum ama mouse RGB si kapanmıyo

Eskiden laptop kullanıyodum yeni masaüstü aldım. PC yi kapatıyorum klavyede de RGB var o kapanıyo ama mousenin ki kapanmıyo. Sadece kasadan mousenin kablosunu çıkarınca kapanıyo.
  19. G

GTA V directx 12 kullanamıyorum

Ekran kartım directx 12 yi destekliyor ama GTA V directx 11 kullanıyo 12 yapamıyorum
  20. G

Kulaklıktan ses gelmiyo

Dün çalışıyodu şimdi ses gelmiyo nasıl düzelticem
Top Bottom