Arama sonuçları: *

1. Ahmet Hmz Yıldırım

Yeni sistem DRAM ışığı yanıyor görüntü yok

Selamlar sistemi bugün topladım açtım birkaç kez VGA ışığı yandı sonra ekran kartını tak çıkar falan yaptım ışık DRAM"e döndü şu an devamlı DRAM ışığı yanıyor fotoğrafını attığım ekrana geldim y tuşuna basınca BIOS'a girdim USB'ye son BIOS sürümünü kurdum başlattım dosyayı tanımladı/onayladı...
  2. Ahmet Hmz Yıldırım

İ5 11400f RX 6800 1080 p de nasıldır?

Günaydın dediğim gibi sistemi 1080 p de kullanacağım internette adam akıllı video bulamadım bu kombinasyon ile darboğaz yaşanır mı her şeyi göz önüne alırsak? Rakip kartlar olarak Nvidia almayacağım yayın felan açmıyorum sadece oyun odaklı monitörde 1080p biliyorum ekran kartının hakkı 2k aslında
  3. Ahmet Hmz Yıldırım

Yeni sistem topladım ekran gelmiyor

Sistemi yeni topladım ilk kez başlatıyorum biosa girdi fanların RGB yanmıyordu onları halletmek için 3-4 kere aç kapa yaptım sistemi klavye ışığı yanıyor ama şimdi görüntü gelmiyor ekran kartından mı kaynaklı ve fanlar çalışıyor ama RGB lerin hiç biri yanmıyor normalde yanıyordu ilk açtığımda
  4. Ahmet Hmz Yıldırım

6 adet ARGB fan dan 1 tane yanıyor

Arkadaşlar thermalright ARGB fan aldım fan kontrolcüsü yok hepsi birbirine geçiyor kablolarla bir tanesini Argb yuvasına taktım Anakartta geri kalan 5 fan dönüyor ama yanmıyor
  5. Ahmet Hmz Yıldırım

İ5 11400f rtx4060 550w yeterlimi

Abiler selam buna benzer sorular vardı ama yine sormak istiyorum yetermi yetmez mi diye Psu; MSI mag a550w 80+bronze (yeni aldım) 32 ram thermalright assassin king 120 se kule tipi soğutucu var kasama 6 adet RGB fan takacağım 2 adet M2 SSD almayı düşünüyorum anakartta slotu var bunlar olduğu...
Geri