Arama sonuçları: *

1. J

Sistem ne kadar eder ?

Xfx Thıc II Pro Rx 5500 XT 8 GB Ryzen 5 3600 Msı b450M-A Pro Max Team t-force vulcan tuf gaming alliance 16gb (2x8gb) 3200mhz Team CX2 480 GB Ssd Corsair Spec Delta Rgb 550W Anakart ve Güç kaynağının 1 yıla yakın garantileri var sadece diğerlerinin yeni bitti. Ortalama ne kadar eder ?
  2. J

Rx 5500 xt ve r5 3600 için 400w psu yeterli midir ?

Psu https://www.teknobiyotik.com/aerocool-400w-vx-plus-serisi-aktif-pfc-guc-kaynagi-ae-vxp400-31319.html?ref=akakce&v=1.15.7 12v kanalından 324 w veriyor gözüküyor. Bütçe kısıtlı olduğundan soruyorum. (500 Tl) @Abdullah Hacıgül hocam özellikle siz bilgilendirirseniz iyi olur,çok test...
  3. J

Bilgisayar ilk açıldığında donma ve kasma yapıyor

Bilgisayarı ilk açtığım zaman pes ve lolde deneme amaçlı oynuyorum ve hem donuyor hem de fps düşüşü yaşıyorum. Ardından pc'yi resetlediğim zaman sorun düzeliyor. Malwarebytes ile tarama yaptım ancak bir sorun çıkmadı. Sistem Ryzen 5 3600 5500 XT 4 GB 16 GB RAM B450M S2H SPEC DELTA 550W KASA...
  4. J

Bu sistem ne kadar eder ?

Bir arkadaşın bilgisayar'ı satmayı düşünüyoruz ikinci elde ne kadar eder ? Casper kasa ve 250W psu Lga 1155 Intel anakart Intel pentium G2120 AMD Radeon HD 7350 Ddr3 1333 MHz 4 GB ram 500 GB HDD
  5. J

Wraith prism yüksek devirde çalışıyor.

Yakın zamanda wraith prism soğutucu aldım ve bilgisayara montajladım ancak sorunun şu işlemci 45 dereceyi geçtikten sonra wraith prism bir anda yüksek devirde çalışmaya başlıyor ve rahatsız edici bir ses oluyor. Sizce sebebi nedir ve sorunum nasıl çözülür.
  6. J

Bilgisayar sebepsiz bir şekilde açılmıyor.

Bir kaç gün önce işlemci soğutucumu sattım ve yeni soğutucu alıp düzgünce macun sürüp montajladım. (Al-sat felan derken 2 gün bilgisayar boşta bekledi) Bütün gerekli kabloları taktığıma ve soğutucunun oturduğuna eminim ama psu'yu kablosunu takıp çalıştırmaya çalıştığım zaman bilgisayar hiç bir...
  7. J

Kasa fanından duman gelmesi

Corsair Spec Delta kasayı kurmaya çalışırken fan bağlantısı takarken en alttaki fandan duman geldiğini gördüm. Sizce sorun olur mu?
  8. J

GTA 5 KULLANIM DEĞERLERİ NORMAL Mİ?

Sistem: Msı Ventus Gtx 1660 Oc Ryzen 5 3500x Xpg d30 16 GB 8x2 Ram A320m-F anakart Kullanım değerlerinde bir problem var mı ? Grafikleri Fotoğraflara Ekledim.
Geri