Arama sonuçları: *

1. BerQY

Kulaklık ve mikrofonu kasaya mı anakarta mı takmalıyım?

Merhaba, kulaklığımı ve mikrofonumu kasaya taksam olur mu? Yoksa üst düzey olan anakartıma takmalı mıyım? Anakartım MSI MPG X670E Carbon, Realtek ALC4080 var. Bir diğer duyduğum konu ise USB'ye değil de jak kısmına takmak USB'den çok daha sağlıklıymış, anakartın ses kartını kullanma açısından...
  2. BerQY

Çözüldü✓ Bilgisayar topluyorum ama extra bir kabloya yada parçaya ihtiyacım var mı?

Merhaba bu konuyu şu yüzden açıyorum, bir aralar 4000 serisi ekran kartları için, tam güç çekemiyor güç kablosu eriyor, extra olarak kendiniz bilmem ne kablosu almanız gerekir yoksa sorun yaşarsınız gibi bir furya çıkmıştı. O sıralar bilgisayar toplamadığım için umursamadım ama şimdi topluyorum...
  3. BerQY

Çözüldü✓ Bilgisayarıma hangi işletim sistemini kurmalıyım?

2 3 farklı isimli win11 işletim sistemi var ama bağzı işletim sistemleri, yazılımla ilgilenenler, işini bilgisayardan yapanlar için tonlarca ek uygulama ile geliyor ve arkada bomboş çalışıyor. Ben genel olarak oyun oynayacağım gereksiz win11 programlarının ve eklentilerinin olmadığı bilgisayara...
  4. BerQY

Çözüldü✓ Fan dizilimim nasıl olmalı?

Msi meg 700r kasaya sahibim önde 3x140mm arkada 1x 140mm fanı bulunuyor bunda problem yok fakat 360mm sıvı soğutma takarsam önden gelen hava daha anakarta ulaşamadan yukarı sıvı soğutma egzoz fanlar tarafından tahliye edilir mi ? 240mm sıvı soğutma takarsam önden gelen havayı erken tahliye...
Geri