Arama sonuçları: *

1. A

Pc açık ama ekran gelmiyor klavye mouse çalışmıyor

Merhabalar dün gece bilgisayarım sorunsuz bir şekilde çalışıyordu ve işim bittiğinde kapattım. Sabah açmayı denediğimde kasada güç olduğunu ama ekranın gelmediğini gördüm. Monitör ile bir sorun olduğunu düşünüp başka kablo ile TV'ye taktım fakat orda da bir görüntü alamadım. Ardından ilk başta...
  2. A

I5 2400 gtx 1050 2gb uyumlu mudur

Merhabalar, başlıktan da görüleceği gibi bu 2 bileşenlere sahibim darboğaz yapar mı veya ilerde bir sorun çıkarır mı bilgi verebilir misiniz. (anakart ipxsb-h61)
  3. A

I5 2400 ile gtx 1050 2gb darboğaz yapar mı

Merhabalar, başlıktan da görüleceği gibi eski bir pcye sahibim ve bu ekipmanlar bir sıkıntı çıkarır mı ve fps bakımından oyunlarda ne performans verir bilmiyorum nasıl öğrenebilirim bilgi verebilir misiniz anakart ipxsb-h61 8gb ram+6gb ram ddr3 650w
  4. A

Psu yandı yardım edecek var mı

Merhabalar, dün güç kaynağı aniden çalışmamaya başladı power düğmesine bastığım zaman pc çalışmıyor. Aynı güç kablosuyla eski pcde çalıştırmak istediğimde çalışıyor. Eski powersupply takmak istiyorum ve eski pcdeki işlemcim i5 2400 3.1 ghz anakart pegatron ipxsb h61 6gb ram bulunuyor. Bu pcye...
  5. A

Bilgisayarımın donması

Merhabalar, Bilgisayarı açtıktan sonra google veya herhangi bir tarayıcıdan youtube'dan video izlemek istediğim zaman ilk başta sekme donuyor ondan sonra mouse donuyor ve 1-2 dakika bekledikten sonra düzeliyor. Bu sorun sadece tarayıcılarda değil Lol oynarken de başıma geliyor. Oyuna girdikten...
Geri