Arama sonuçları: *

1. Y

Bilgisayar direkt biosu açıyor bilgisayarım açılmıyor

Arkadaşlarla Valorant oynamak için Valorant'ı açtım. Bir anda bilgisayar dondu. Bende bayağı bir bekledim yaklaşık 5 dakika sonra bir şey olmayınca bilgisayarı kapattım. Yeniden açtığımda direkt BIOS ekranına atıyordu. BIOS'da boot seçeneklerinde hiçbir şey gözükmüyordu ve SATA kısmında da...
  2. Y

Bilgisayarım açılmıyor ekran gelmiyor ve çok yüksek ses geliyo

Merhabalar 2 3 gündür adam gibi bilgisayarı açmıyordum ve 2 gün önce 1 kere açtım İnternette bişey satın aldım ve kapattım yani 10 dakikalık bir iş. Sonrasında dün kasayı açtım ve ilk çalıştığında 1 2 saniye fan sesi gelir ya sonra ses gider aynen öyle ses geliyo ama hiç azalmıyo çok gürültülü...
  3. Y

ez oc kısmını desteklememe

merhabalar sistemim: r5 3600 asus dual gtx 1660 6gb team t force tuf yellow 2x8 ram 3600mhz cl18 gigabyte b450m h mAtx anakart acaba bu sistemle oc yapabilirmiyim çünkü biosda easy mode da ez oc kısmında not supported here yazıyor da ?
  4. Y

ses sorunu windows kaynaklı olabilir

merhabalar benim kulaklık artık eskidi ve kablosu bazxen büküldüğünde ses gidiyo felan tel. kulaklk.larında olduğu gibi ve bazen oyun oynarken bi anda temazssızlıık oluyor herhalde,bi anda ses gidiyor ve tak çıkar yapıyorum gözükmüyo ancak yeniden başlatınca algılıyo kulaklığı pc yi yeniden...
Geri