Arama sonuçları: *

1. LLertuQinn

Çözüldü✓ EZ DEBUG LED CPU Yanıp Sönüyor

Sistemin kablolarını taktım. PSUdan şüpheleniyorum çünkğ kalan tüm parçaları bugün aldım. 7500F, DDR5 6400MHZ, MSİ PRO B650 ANAKART İşlemcimi söküp taktım, macunu biraz fazla gelmiş temizledim. Anakartta bir yamulma yok zaten tekte taktım. Kablolarda bir yanlışlık olduğunu sanmıyorum...
  2. LLertuQinn

MSİ Afterburner ekran kartını görmüyor.

Klasik mevzu sanırım. GTX1070 kullanıyorum, formattan önce sorun yoktu. Driverlerim güncel. Enable LOW level muhabbetini kapatınca ekran kartını görüyor ama o zaman da işlemcimi kontrol edemiyorum. Kapatınca kartı görüyor. 1716321120 1716390323 Bilgisi olan kimse yok mu acaba?
  3. LLertuQinn

Çözüldü✓ Bilgisayar sol üst köşede kısa çizgi kalıyor

Ustamlar kolay gelsin, Bilgisayarımı bir güzel temizledim. Ekran kartımın soğutucu bloğunu söktüm termal macun yaptım kapattım ve soketlerini takıp sorunsuz şekilde bilgisayarı açtım. Fark ettim bir fan çalışmıyor tekrar açtım içini soketleri değiştirip tekrar açtım. Şuanda PC açılmıyor sol...
  4. LLertuQinn

Çözüldü✓ Bilgisayarıma net bir şekilde virüs bulaştı acil yardım eder misiniz?

Arkadaşlar discord etiketim Kaira#1617 lütfen ekler misiniz? Reason diye bir uygulamnın herşeyini indirdi falan birşeyler anlayan varsa lütfen yardımcı olsun
  5. LLertuQinn

Monster Pusat K3 Pro klavye d tuşunda temassızlık var.

Selam,başlıkta da yazdığım gibi d tuşumda bir tür temassızlık var,birkaç kez basınca çalışıyor falan dengesiz yani.Saç kurutma makinesinin soğutucu moduna üflettim,süpürgeyle çektirdim herşeyi yaptım soprun devam ediyor.Üflettikten 15 20 saniye kesiliyor sonra devam ediyor ne yapabilirim?
Top Bottom