Arama sonuçları: *

1. E

Bilgisayarım sıfırlandı mı?

SSD'yi satıcam diye formatladım en son Windows kuruluyodu benden kullanıcı adı ve parola istiyordu. Ben de kapattım alacak kişi uğraşsın diye bilgilerim silindi mi şimdi?
  2. E

Wallpaper Engine mikrofonu kullanıyor

Eski bir harici hard diskten birkaç oyun, fotoğraf açtım (korsandı oyunlar). O yüzden virüs kapmışımdır diye Kaspersky tam tarama yaptım sonuç çıkmadı. Tam güvenli mod nedir diye araştırıyordum bir anda çünkü güvenli modda tam tarama yap demişlerdi bana. Bir anda Wallpaper Engine mikrofonunu...
  3. E

Bilgisayarım donup duruyor

Daha önce donmasından şikayetçi olduğumdan dolayı konu açmıştım. Ne hikmetse yeniden donmaya başladı artık bu 3 veya 4. OCCT Power testinde Ekran kartı yaklaşık 67 işlemci 62 derece çıkmıştı. Şu an Cyberpunk oynuyorum dondu. Win+CTRL+Shift+B yaptım düzelmedi. Bilgisayarı vatandan almıştım teknik...
  4. E

OCCT test sonucum iyi mi

LoL ve Cyberpunk oynarken bilgisayar bir anda donmuştu ve güç düğmesinden bile kapanmıyordu. PSU'nde sorun olabilir demişlerdi OCCT testi yaptım. Bir de OCCT.config.json diye bir şey indi bilgisayara virüs falan mı? Sonuç olarak kırmızı bir yazı çıkmadı. Ekran kartı ortalama 67 en fazla 68.55...
Geri