Arama sonuçları: *

1. F

Kasamın Ön plakasını çıkartabilir miyim?

Arkadaşlar merhabalar kasamın ön tarafına fan taktım fakat iç taraf sıkışık olduğu için vidalarını tam sıkamadım o yüzden ses yspıyor biraz bu ön kısmı çıkarta bilir miyim vidaları sıkmak için bazı yerlerde vida var da nereyi çıkartıyo ir falan bilmiyorum o yüzden soruyorum destek için şimdiden...
  2. F

İyi pc neden düşük fps alır??

AArkadaşlar sistemim: Ekran kartı: asus turbo rtx 2060 süper İşlrmci: i7-7700t (genelde oto. 3.6 çalışıyor) Ram: 8+8 16 gb 2400mhz Anakart: h270-f Kasa+psu: coolermaster mb501L Hdd: 1tb seagate in 7200rpm modeli Ssd: wd 128gb minik ssd Arkadaşlar ekran kartı videolarındaki gibi bi fps...
  3. F

Pc bozuldu yardım lazım

Arkadaşlar acil yardım lazım ramlarin yerini dwğiştiriyim derken anakartın standby ışığı yanıyo fanlar dönüyo klavye mouse monitör ışık görüntü gwlmiyo yardım edin iyi bi şey yapayım derken bozum pc yi 1597998236 Yaparken psu güç kapatmadım ondan mı oldu acaba ağlicam şimdi :(
  4. F

sürücü kurmak ve fazlası

arkadaşlar merhabalar ben 2-3 ay önce pc aldım bios güncelledim ekran kartı driver güncelliyorum vindows güncelliyorum başka yapmam gereken bi şey var mı??
  5. F

Fan Alacağım ama Takabilir miyim? edit: bilgim yok bu konuda yardım

arkadaşlar merhabalar sistemimde sadece egzoz fan işlemci fanı ve ekran kartı fanı var ön tarafa da 1 veya 2 tane arctic p12 almatı planlıyorum ama nasıl montajlanacağını ve fan için slot var mı bilmiyorum anakartım h270f kasam collermaster mb501L psum dakasanın psu su egzoz fan anakatta bi...
  6. F

Yüksek pc düşük fps

Arkadaşlar yeni bir pc aldım pahalı da ama hiç bir oyunda pc min vermesi gereken fps değerlerini alamıyorum acaba belli ayarlar mı var dedim(ki birçok ayarı yaptım) nvidia windows ve oyunlardan yapılması gereken ayarlar söyleyebilir misiniz Yardım içinteşekkürler şimdiden
  7. F

Doğru performansı aldığımı düşünmüyorum

Arkadaşlar merhabalr. Benim pc de turbo rtx 2060s 8gb evo ekran kartı var İşlemcim ise i7 7700t Yt de video izliyorum millet çok daha kötü ekran kartlarıyla benden daha iyi fps alıyorlar oyunlarda sebebi nedir nasıl çözebilirim yardım edebilir misiniz? Diğer pc öz. ( 8+8 16 gb ram 2400 mhz...
  8. F

İşlemci ekran kartı darboğazı

arkadaşlar merhabalar. sistemimde 8+8 2400 mhz ram i7 7700t işlemci dual rtx 2060super 600w psu var oyunlarda belli bi süreden sonra problemler yaşıyorum. acaba darboğaz var mıdır? nasıl çözülür? yardım eder misiniz? (sistem yeni kasa içi soğutmada biraz problem var)
  9. F

İşlemci ekran kartı uyumsuzluğu

Arkadaşlar merhabalar Benim yeni bir bilgisayarım var Ama bi hata oldu alırken İşlrmcim intel core i7 7700t Ekran kartım rtx 2060s dual Acaba işlrmcim ekranıma yetiyor mu fps değerlerim biraz kötü de
  10. F

GPU-CPU SICAKLAĞIM YÜKSEK Mİ?

arkadaşlar merhabalar intel core i7 7700t işlemcim var oyunalarda 65 derece civarına çıkıyor çok yüksek midir? rtx 2060s im var o da 82 derecelere çıkıyor yüksek midir? kasa soğutmam çok iyi değil maalesef yardımcı olursanız sevinirim :)
  11. F

FPS DROP SORUNU

arkadaşlar bi masaüstü pc m var ama ilk 1 saatten falan sonra sürekli fps drop yiyorum. yardım eder misiniz lütfen... pc özellikleri anakart:h270f ekran kartı: rtx 2060s ram: 16gb 2400 mhz işlemci: i7 7700t kasa: cooler master mb501L (600w psu lu) cevaplarınız için teşekkürler :)
  12. F

Fanı nasıl bağlayacağımı bilmiyorum

https://www.bossbilisim.com/arctic-p12-pressure-optimised-120-mm-fan-computer-12-cm-1800-rpm-0.3-sone-56.3-cfm-31533?gclid=Cj0KCQjw6PD3BRDPARIsAN8pHuFwgmMpVNcUb7NdZm2We3W8Pxtx17EiNcT31FUl3GKEYhuVs2kPYMUaApCYEALw_wcB arkadaşlar merhaba yukarıdaki linkteki fandan 2 tane almayı düşünüyorum fakat...
  13. F

İŞLEMCİM EKRAN KARTIMA YETİYOR MU?

arkadaşlar merhabalar. bende 2060s var ama işlemcim biraz düşük geliyor sizce bu işlemci bu ekran kartına yetiyor mu?(işlemci linkim aşağıda) https://ark.intel.com/content/www/tr/tr/ark/products/97122/intel-core-i7-7700t-processor-8m-cache-up-to-3-80-ghz.html
  14. F

MONİTÖR HOPARLÖRÜ

Merhaba arkadaşlar sesi nasıl monitör hoparlörümden açacağım yardım eder misiniz?
  15. F

FAN BAĞLAMA

h270f anakartım var arctic p12 fan almayı düşünüyorum ona bağlayabilir miyim? veya 1 den fazla (2-3)tane alsam aynı şekilde bağlayabilir miyim?
  16. F

120 MM FAN Önerir Misiniz?

arkadaşlar 120mm iyi hava akışı sağlayacak fan önerebilir misiniz?
Geri