Arama sonuçları: *

1. F

Laptop işlemcim boşta 75 derece

Laptop'tan masaüstüne geçtim fakat 2-3 sene daha kullanmak istiyorum. İşlemci boşta 75 derece hatta bir ara 90'a çıkmıştı fanlar delirmişti. Benim amacım sıcaklığı azaltmak bunun için termal macun gerekiyor fakat daha önce laptop'a böyle bir işlem uygulamadım tavsiyeleriniz nelerdir ? Elimde...
  2. F

Sizce darboğaz mı yaşıyorum?

Far Cry 6 girdiğim zaman GPU kullanımı %70 ve %80 civarı gidip geliyor stabil olmuyor sıcaklık olarak maks 56 dereceyi gördüm.
  3. F

Bu prizlerden (akım korumalı) hangisi alınır

https://www.bauhaus.com.tr/aydinlatma-ve-elektro-anahtar-ve-priz-serileri-akim-korumali-prizler/tuncmatik-tuncmatik-tsk6136-3-lu-1050-joule-siyah-15m-powersurge-akim-korumali-priz-61434378?v=1.94.1 https://www.amazon.com.tr/dp/B07CST4766...
  4. F

Birden ekran gidiyor ve fanlar son hız çalışıyor

Sistemi alalı daha iki hafta olmadı şimdiye kadar her şey çok iyiydi hiçbir sorun ile karşılaşmadım ama az önce Far Cry 6 açtım 5 dk sonra ekran gitti gpu fanları son hız çalışmaya başladı panikten ne yapacağımı bilemedim kasadan pc'yi kapattım. PC'yi tekrar açtım 2-3dk sonra yine aynısı oldu...
  5. F

Çözüldü✓ ARGB ucunu anakartta nereye bağlamalıyım

Anakartım ASUS B650M-R, soğutucu fan olarak Assassin X 120 SE ARGB var. Güç kablosunu anakarta bağladım onda sorun yok ama diğer ucunu nereye bağlamam gerektiğini anlamadım. İnternetten baktığım zaman 2 tane port gözüküyordu fakat denediğim zaman kablo ucu yuvaya oturmadı.
  6. F

Masaüstü için UPS mi yoksa akım korumalı priz mi almalıyım?

Masaüstü sistemim için bunlardan hangisi işime daha çok işime yarar? Oturduğum yerde elektrik kesintisi hiç olmuyor denecek kadar fakat oldu da elektrik gitti pc kapandı diyelim akım korumalı priz iş görür mü?
  7. F

Çözüldü✓ Hazır sistem ile gelen microsoft hesabını nasıl silebilirim?

Yeni pc aldım gaming gen'den, Gaming adlı hesap var ben bunu silip kendi hesabımı oluşturmak istiyorum nasıl yapabilirim ? Evet çok saçma ve basit duruyor ama yapamadım, microsoft hesabını etkinleştir diyince kendi mailimi girdim en sonunda şifre istedi mevcut şifremi de kabul etmedi.
  8. F

Masaüstü pc gelince ilk ne yapmam gerekiyor?

Yeni masaüstü bilgisayar aldım hiç tecrübem yok, sanırım windows 11 deneme sürümü ile gelecek ilk geldiği zaman ne yapmam gerekiyor ? Bios'a girmem gerekiyormuş sanırım nasıl gireceğim ve tam ne yapmam lazım ?
  9. F

Akım korumalı priz tavsiyesi

Yeni masaüstü sistem aldım, odamda 3'lü priz var ben buna akım korumalı takmak istiyorum önerdiğiniz bir marka var mı? Benim bulduklarım bunlar ama biraz tuzlu geldi...
  10. F

Masaüstü bilgisayar için Wireless Adaptör tavsiyesinde bulunabilir misiniz ?

Merhaba, alacağım sistemin anakartında WI-FI desteği yok, yan odada router var ama evin ortasında kablo olmasını istemiyorum ayrıca bluetooth'ta kullanacağım, bütçem maksimum 1k şu an açıkçası o kadar da vermek istemiyorum.
Top Bottom