Arama sonuçları: *

1. Squirtle48

NZXT ürünlerim RGB'leri yanmıyor?

Selamlar. Düne kadar sorunsuz RGB ışıkları yanan, masaüstü uygulamasından rahatça kontrol edebildiğim sıvı soğutma ve fanların RGB'leri ışıkları komple yanmayı durdurdu. NZXT üzerinden aç kapa bile yapamıyorum şuan. Durduk yere oldu. Buna ne sebep olur? Nasıl çözebilirim? Ürün: NZXT Kraken x53...
  2. Squirtle48

Bilgisayarım Çöküyor

Selamlar. Bir kaç günlüğüne kayınvalideme geldim, hanımın kardeşinin PC'si, normal masaüstünde takılırken vs. hiçbir problem olmuyor. Oyuna girdiğimizde monitör kapanıyo, no signal yazısı geliyor, sonrasında bilgisayar kasa fanları son hızda çalışıyor. Kapama tuşuna basılı tutmadan kapatamıyor...
  3. Squirtle48

Ethernet kablosu takılı olmasına rağmen ışıklar yanmıyor.

Arkadaşlar merhaba. Dün PC'mi açtığımda Ethernet ile bağlı olan PC'mde internetin olmadığını farkettim. Daha sonrasında kasanın arkasına baktığımda hiç bir şekilde ne yeşil ışık nede turuncu ışığın yanıp söndüğünü göremiyorum. Işıkların ikiside yanmıyor. Modemde vs herhangi bir problem yok...
  4. Squirtle48

Yeni aldığım Laptop'ta ekranda bozulmalar oluyor.

Merhaba arkadaşlar. Buradan tavsiye alarak, benim de içime sinerek aldığım laptopta 2. kez sorun yaşıyorum. İlki ısınmaydı onu bir şekilde düşürdük azalttık. Şimdi de ekran da bozulmalar oluyor sürekli. Bu bozulmaları sadece oyunlarda alıyorum. RTX 3060 AutoCAD'de de çalışıyor mesela ve...
  5. Squirtle48

Mavi ekran hatası aldım. Yardımcı olur musunuz?

Merhaba arkadaşlar. Az önce bilgisayarımda ilk kez mavi ekran hatası aldım topladığım günden beri. Nedenini bilemediğim için minidump dosyası oluşturdum. Analiz edip sistemimdeki sorunu bana söyleyebilecek birileri varsa sevinirim...
  6. Squirtle48

Kardeşimin bilgisayarında donma, takılma sorunu HK.

Merhaba arkadaşlar. Kardeşim anlattı, 4-5 gün önce sistemi PUBG oynarken takılmış. Power tuşuna reset tuşuna basmasına rağmen kapanmamış. PSU sigortasından kapatmış. Sonra açtığında bir problem olmadan kullanmaya devam etmiş ve 2-3 gün sonra tekrar aynısı olmuş. Şuan yine sorunsuz şekilde...
  7. Squirtle48

MSI x99a godlike + i7 6950x + 3080 darboğaz olur mu?

Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım için bu konuyu açıyorum. Şuan kendisinde 1k monitör var. SLI 2 adet Titan X'i vardı ve bunları sattı bugün. Kendisine RTX 3080 alacak. Anakartı MSI x99a Godlike Gaming Carbon. i7 6950x Extreme Edition işlemcisi var. 32gb 3200Mhz Gskill ramleri var. Sizce bu...
  8. Squirtle48

Çözüldü✓ Bios'a giremiyorum. Nasıl girebilirim?

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bios'a nasıl gireceğimi biliyorum. Daha önceden girip boot vs. tüm işlerimi gerçekleştirdim. En son olarak Fast boot seçmiştim. Kasanın hızlı bir şekilde açılabilmesi için. Fakat şuan kasayı açarken, tuşları spamlamama rağmen bios'a bir türlü erişim sağlayamıyorum...
  9. Squirtle48

Çözüldü✓ Bios Update Fail

Merhaba arkadaşlar. imzamdaki anakartın biosunu güncellerken her şey stabil gidiyordu daha sonra reset attı, ekran gelmiyor + cpu fan çalışmıyor, internet üzerinde baktım sadece ram değiştirerek çözüme ulaşan var bende işe yaramadı, var mıdır başka çözüm yolunu bilen? bilgisayarı kullanamıyorum...
  10. Squirtle48

Ofis Kasam Kendi Kendine Kapanıyor

Merhaba arkadaşlar. Ofiste kullandığım kasam 1 hafta kadar oldu ara sıra kendi kendine restart atıyor, açılınca bir daha restart atıyor, sonra düzeliyo, belli bir vakit sonra tekrar yapıyor, sıklaşmaya başladı. Neden kaynaklandığını bulamıyorum. PSU mu ekran kartı mı anakartta mı sıkıntı var ssd...
Geri