Arama sonuçları: *

1. D

Sıvı sogutma tavsiye ( 7800x3d)

Merhaba Herkese işlemcim 7800x3d kule tipi sogutucu kullanıyorum ve sıvı sogutmaya geçmek istiyorum önerileriniz nedir ? anakart olarak b650m K DDR5 AM5 mevcut, kasa olarak ise asus a21 plus argb mATX
  2. D

TP LINK TX55E WIFI ADAPTORU HK

Merhaba TX55E aldim montajini gerceklestirdim guncel yazilimini internetten indirdim setuptan kurmaya calistigimda boyle bir hata aliyorum hem bluetooth icin hem wifi icin destek olur musunuz
  3. D

Masaustu pc kapattigimda ekran kapaniyor kasa acik kaliyor

Masaustu pc windows alttan kapattigimda ekran kapaniyor kasa acik kaliyor rgbler yaniyor fanlar donuyor yani tam olarak kapanmiyor konu hakkinda desteginizi rica ederim
  4. D

Mavi Ekran 1 Günde 2 Kez Mavi Ekran Hatası

Yeni Pc aldim yaklasik 5 6 ay oldu hic mavi ekran yememistim 1 gunde 2 kere yedim Pcyi zorlayacak bisi de yapmadim; Biraz endiselendim ve asagidaki sorunla karsilastim Pcyi actigimda video veya oyun acilmiyor yeniden baslattigimda acabiliyorum
  5. D

Bu Yazıları Nasıl Kaldıracağım?

arkadaşlar ne yaptım ne ettim bilmiyorum ama söyle bir görsel var bilgisyarımda sebebi nedirr ben nasıl actım bunu nasıl kapatacagım yardımcı olur musunu 1736182851 kapattım alt z den istatistiklerden kapandı
  6. D

Anlık fps drop tarzı sorun

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 3 aydır pcyi kullanmaktayım çeşitli oyunlar oynadım bir sıkıntı görmedim ama bugun gta5 oynayayım dedim very high 2 k da 180 sabit fps alırken birden alttaki video da ki gibi fps droplar yasanıyor ve can sıkıcı bunun sebebi nedir bilgisayardan mı kaynaklı yoksa...
Geri