Arama sonuçları: *

1. J

Değişim için son saatler , yardımcı olur musunuz ?

Arkadaşlar monitör ile ilgili konu açtım bakar mısınız :( https://forum.donanimarsivi.com/konu/monitor-degisim-icin-son-gun-yardimci-olur-musunuz.1065477/
  2. J

Çözüldü✓ Asus anakart armoury crate olur mu ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Hazır sistemde asus prime b650m-r anakart bulunuyor. Daha önce asus laptopta armoury crate vardı fakat onu sildim g-helpler yükledim. Çok daha iyi ve çok az enerji tüketen açık kaynak kodlu bir programdı. armoury crate ile ilgili konulara baktım genel...
  3. J

Hazır sistem geldi , ne yapmalıyım ?

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Hangi ayarları yapmalıyım , hangi windows'u yüklemeliyim ve bios'u windows yükledikten sonra mı ayarlamalıyım ? Hazır sistem windows 11 pro kurulu geldi fakat ben de windows 11 home anahtarı olduğu için aktif edemedim. Sizce windows 11 pro'yu silip...
  4. J

Hangi windows yüklemeliyim ? Acil yardım pls

Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Hazır sisteme windows 11 pro yüklemişler fakat ben de windows 11 home key var. Daha önce flash'a windows 11 yüklemiştim. Windows 11 pro'yu silip windows 11 home nasıl yüklerim ? silmeden de yüklenebilir ? Windows 11 pro kullanacaksam da , hangi...
  5. J

Display Port ve HDMI Bağlantı Problemi

Selamun aleykum , hayırlı geceler arkadaşlar. Masüstü sistemi ve monitörü display port kablosu ile bağladım fakat hdmi 2 no signal diyor ve kapanıyor. Yardımcı olur musunuz ? evde hdmi kablosu da yok , çok yoruldum
Geri