Arama sonuçları: *

1. R

Bilgisayar anakart ekranında kalıyor

bilgisayar bu ekranda kalıyor ardından tuşa basılı tutup kapatıyorum tekrar açıldıgında düzelitoe sebebi nedir
  2. R

Bilgisayar açılırken sabit bios ekranı geliyor

Pc hazır sistem yeni aldım geçen günlerde de oldu oyunda kendini yeniden başlatmalar öavi ekran hataları nadir psu sanırım sesli çalışma gibi aorunlar bugunde böyle bi problem çıktı karşıma bu ekran da sanit kalıyor kapatma tuşuna basılı tutuyorum kapatır tekrar açınca düzeliyoe
  3. R

Kasadan gürültülü açıldı

Yeni sistem aldım kasa sehotep radiant pc açtım traktör sesi geldi asus yazısında kaldı biosa gitme ekranı geldi kapatıp açtım sıkıntı çözüldü bir gün öncesinde de last of us oynarken pc kapanıp açıldı ekran kartı rx 9060 xt 16 bi aonrwki gün de deiver hatası alıp oyundan atrı hata neyden...
  4. R

Last of us 2 pc kendini yeniden başlattı

sistemim r5 7600 ekran kartı rx9060 xt 16 gb kasa segotep radiant 750w last of us 2 oynarekn bi kapı açtım pc kendinini yeniden başlattı bi ara da oyundan çıkıp chrome girdim mavi ekran aldım msı afterburner baktım işlemci max 75 83 arası görüyor sebebi nedir oyun dosyası ile mi ilgili pc...
  5. R

Valorant secure bott

Böyle bi hata alıyorum anakartım asus prime a620 am5
  6. R

Pc siyah ekranda takılı kalıyor

Merhaba arkadaşlar pcm sıklıkla şu sıkıntıyı veriyor pc dügemsine basıyom rgb fanlara güç yarım geliyor tam degil takılı kalıyor ekran gelmiyor ben statik elektirigi alarak hallediyordum normalde halloluyordu bu sefer sabit kaldı ekrana güç gelmiyor fotografta aynı gibi gözükoyor ama takılı...
  7. R

PC'de S.M.A.R.T Hatası ve SSD Değişimi

Dün akşam pc açtıgımda s.m.a.r.t status bad backup and replace hatası aldım ardından format atmayı denedim olmadı araştırdım hd tune pro dan test ettim yeni ssd almam gerekiyor mu 1744889667 fotografı yükleyemiyorum malesef ama hd tune ekranında yarısı yeşil yarısı kırmızı
  8. R

Yüksek gpu düşük cpu kullanımı

Oyun verileri bu şekil normal mi bazı oyunalrda işlemci yüksek gpu kullanımı az darbogaz oluyor bu oyun da da darbogaz oluyor mu işlemci fx 6300 ekran kartı gtx 1060 3 gb fotograf ekliyemiyorum 50 fps %83 gpu 68 derece %40 cpu kullanımı Bu oyun ac 4 1080p ultra oyuj grafiklerini düşürdüğüm...
  9. R

Monitörde dalgalanma sorunu

dün 2 tane ekran kartı ile denedim ve 2 farklı mönitör denedim dalganmanın sorunu neden anlamadım ya anakarttan ya da psu diye düşünüyorum sizce nasıl çözebilirim baya bi dalganama var
  10. R

Mönitörde dalgalanma

dün 2 tane ekran kartı ile denedim ve 2 farklı mönitör denedim dalganmanın sorunu neden anlamadım ya anakarttan ya da psu diye düşünüyorum sizce nasıl çözebilirim baya bi dalganama var
Geri