Arama sonuçları: *

1. ddarkbrother20

Montaj yaparken siyah ekran alıyorum

Arkadaşlar daha önce hiç başıma gelmemişti ama bugun premier pro da edit yaparken pc 2 kere siyah ekran verdi. Dün de cs girdiğim sırada bir kere vermişti. Her şey güncel bu sorunun nedeni ne olabilir. Sistemi kasanın tuşundan kapatıp tekrardan açmak zorunda kalıyorum. Sistemim imzamdaki gibi.
  2. ddarkbrother20

DDR5 sisteme geçmeye gerek var mı?

Arkadaşlar sistemim imzamdaki gibi. Ama artık çift monitör de kullanmamdan dolayı sisteme birkaç değişiklik yapmam gerekiyor. Başta ram ile başlayarak daha sonra ekran kartını yenilemeyi düşündüm. Ama sonra aklıma işlemcime en fazla hangi ekran kartını alabileceğim sorusu geldi. Sizce r5600 daha...
  3. ddarkbrother20

Icould şifresi unutulan macbook'u açma

Arkadaşlar enişteme 4 yıl önce çalıştığı şirket iş için macbook vermiş. O da nerdeyse hiç kullanmadığı için bana verdi. Ama uzun süredir kullanmadığı için icould şifresini hatırlamıyor. Şirket aldığı için faturaya ulaşmam da sıkıntı. Bu icould hesabını nasıl bypass edebilirim?
  4. ddarkbrother20

Ses sürücüsünü değiştirme

Arkadaşlar hp victus model laptopumda windows güncelleştirmesi sekmesi haricinde indirdiğim hiçbir ses sürücüsü çalışmıyor. Bu kısımdan ses sürücüsü indirince ise mikrofonum düzgün ses vermiyor. Kulaklıktan da düzgün ses alamadığımı fark ettim. Ama ses sürücüm güncel. Bunun neden olduğunu...
  5. ddarkbrother20

Windows’u nereye kuracagim?

Arkadaslar normalde hic bu kisimda takilmazdim ama yeni aldigim laptopa windows’u kuramiyorum. bu ekranda asil ssd’yi sectigimde sil tusu disinda hicbir seye tiklanmiyor. Ne yapabilirim?
  6. ddarkbrother20

PC kapalı ama donanım ışıkları yanıyor

Arkadaşlar geçen günlerde sistemime upgrade yaptım. Her şey iyi hoş ama pc'yi kapattığım zaman donanımların ışıkları yanmaya devam ediyor. Güç seçeneklerinden hızlı başlatmayı kapattım. Biosta yapmam gereken ayarı ise bulamadım. ''Charcing USB devices in power'' seçeneği biosta görünmüyor. Ne...
  7. ddarkbrother20

windows hos geldin ekraninda donuyor

Dosya aktarimi yaparken pc dondu diye kapatma tusundan sistemi kapattim. Simdi acmaya calistigimda hos geldiniz yazisinda donup donup duruyor. Format atmadan bu hatayi cozebilir miyim? Yoksa sorun donanimsal midir?
  8. ddarkbrother20

PC'ye virüs bulaştı sanırım

Arkadaşlar bir oyuna tr tama yapayım derken böyle oldu. Bir anda pc yeniden başlatılma ekranına geldi. PC açılınca ise güvenlik duvarından cihazda izin verdiğim şeyi sileyim dedim. Böyle bir şey karşıma çıktı. Hiç bir ayar da yapamıyorum bu yüzden.
  9. ddarkbrother20

İ5 9500 5600X darboğaz yapar mı?

Arkadaşlar meraktan soruyorum da bu işlemci 5600X'de darboğaz yapar mı? Onun dışında bir de 2060'a da darboğaz yapar mı onu da merak ediyorum.
  10. ddarkbrother20

Dizi film izlerken donuyor

Arkadaşlar min 5 mbps internet alıyorum. Telefonda ve televizyonda full hd dizi film izlerken sorun yok ama bilgisyarda tarayıcıdan video izlerken 30 saniyede bir donma oluyor. Bunu nasıl çözebilirim.
  11. ddarkbrother20

Bu parçalar ıtx model bir kasaya sığar mı?

- B450M H DDR4 3600MHz OC AM4 Anakart - R5 3600 - Crucial 8GB Ballistix Tactical Tracer RGB DDR4 3000MHz CL16 x2 Arkdaşlar hali hazırda GTX 1650 Aero ıtx model tek fanlı bir ekran kartım var. Bu donanımları alsam ıtx bir kasaya sığarlar mı? 1594576918 Agalar yok mu bilginiz yok yaw
  12. ddarkbrother20

1650 Aero yanına hangi işlemciyi tercih etmeliyim?

Arkadaşlar i5 2400 kullandığım için bir çok sıkıntı yaşamaktayım. i7 3770 alayım diyorum en kötü o da nerdeyse 800-1000 TL arası. Ne yapmamı önerirsiniz? Şuan ki sistemim imzamda yer alıyor zaten. Darboğaz olmadan oyun oynamak istiyorum artık.
  13. ddarkbrother20

Bu sistem ile Twitch yayını açılır mı?

Arkadaşlar twitch yayını açmak istesem bu sistem ile kasma donma vs yapar mı? Sohbet yayınları yapmayı planlıyorum ona ek olarak belki Life is Strange de oynayabilirim. Sizce performans ne olur? Yayını ekran kartından yapma mevzusuda varmış sanırım öyle de yapsam işlemcinin daha az yorulmasını...
  14. ddarkbrother20

Yeni konu açtım bakmanıza gerek yok

Arkadaşlar mevcut harddiskimin sağlık durumunu Hd Tune ile kontrol ettim. Sizce durumu iyi mi?
  15. ddarkbrother20

HDMİ kablosunu ekran kartına mı anakarta mı bağlamak daha iyi?

Arkadaşlar nivida ekran kartında FreeSync bir monitör kullanıyorum. Display Port olmadığı için Gysnc özelliğini açamadım. Dizi falan izlerken ekranda yırtılmalar oluyor. Şuanda hdmi kablosu ekran kartına bağlı. Sizce anakartta yer alan hdmi girişine taksam kabloyu bu sorun düzelir mi?
  16. ddarkbrother20

[REHBER] Darboğaz problemi için yapabileceğiniz şeyler

Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere darboğaz sorunu yaşayan kardeşlerimiz için yazılımsal olarak yapabilecekleri şeyleri söyleyeceğim. Size burada maddeleştirdiğim şeyler kendi deneyimlerime dayanarak hazırladığım bir listeden oluşmakta. Eğer oyun esnasında fps'niz yüksek ise ve...
  17. ddarkbrother20

Arkadaşlar APU sistem nedir?

Dostlar her yerde karşıma çıkıyor ama tam olarak nedir? Basit bir dille açıklayabilir misiniz?
  18. ddarkbrother20

MSI Afterburner ile oyun içi işlemci ve ekran kartı durumuna nasıl bakacağım?

Dostlar MSI Afterburner ile oyun içi işlemci ve ekran kartı durumuna nasıl bakacağım? Sistemde darboğaz'ın ne derecede olduğuna bakacağım da.
Geri