Arama sonuçları: *

1. T

B550 Gaming Edge Wi-Fi üzerinde CPU kırmızı ışık hatası

İyi akşamlar. Kasamda sıvı soğutma değişikliğine gittim. MSI 240 mm sıvı soğutmadan NZXT 240 mm sıvı soğutmaya geçtim. İşlemci sökmedim, herhangi bir işlem yapmadım işlemci ile ve sistemi başlattığımda ekrana görüntü gelmedi. Klavye ve mouse'a elektrik gelmiyor. Anakart üzerinde CPU ışığı yandı...
  2. T

Çözüldü✓ Biosta Windows Boot Manager Görünmüyor

İyi günler 4 gün önce bilgisayarıma format attım. Uefi ile usb üzerinden kurdum boot kısmında 1. Sırada Windows Boot Manager ve m2 ssd ismi yazılı şekilde sistemi başlatıyordu. Daha sonradan Windows boot manager, boot kısmından yok oldu m2 nvme ve ssd olarak 2 diskimi görüyor. Windowsu...
  3. T

Reboot and Select proper boot device hatası

İyi akşamlar. Bilgisayarımı normal bir şekilde kapattım ve bugün açtığımda aşağıdaki hatayı almaktayım. En kötü format atmak istedim fakat biosa giriş yapamıyorum bu hatayı aldığım ekrana otomatik geçiş yapıyor. Sıkıntı ne ile ilgili olabilir sistemim M2 Ssd üzerine kurulu ayrıyetten depolama...
  4. T

Anakart üzerindeki 3.0 usb bağlantısını farklı yere bağlamak

İyi akşamlar. Kasanın üzerindeki 3.0 usb port girişlerinin olduğu soketi anakarta takarken pinlerden birini kırdım (Fotoğrafta belirttim) . Pinlerden biri kırıkken taksam ne gibi sorun yaşarım? Ya da anakart üzerinden başka nereye bağlayabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim. Anakart...
  5. T

El Capitan takılıp res atma sorunu

İyi akşamlar, donanım arşivi tarafından toplanan El Capitan hazır sistemini satın aldım. Satın alırken ekran kartını AMD RX 5700 seçtim. İlk başlarda CS GO ve ya Euro Truck Simulator2 oynarken bilgisayar donup kendine restart atıyordu. Güç kaynağı ekran kartını beslemekte yetersiz olduğu için...
Geri