Arama sonuçları: *

1. siemon

Little Nightmares Enhanced Edition Hata veriyor yardım.

Arkadaşlar normal oynuyorum hiçbir oyunda yaşamadığım bir hata ile karşılaşıyorum. Oyun açılıyor az bir şey oynuyorum bir anda donup bu hatayı verip atıyor oyundan. Bu arada ekran kartım İntel arc b580 işlemcim Ryzen 5 5600
  2. siemon

Dosya adı değiştirilmiyor yardım!

Arkadaşlar dosya oluşturup adını değiştirmeye çalışınca böyle bir hata alıyorum nedir bu virüs kaynaklı falan mı ilk defa böyle bir sorun gördüm
  3. siemon

Bilgisayarda pixel sorunları

Merhaba arkadaşlar yeni ekran kartı aldım intel arc b580 ve normal windows ekranında google da vesaire bazen böyle küçük beyaz falan noktalar çıkıyor mouse u onlara doğru götürdüğüm zaman kayıp oluyorlar veya git gel yapıyorlar mouse a tepki veriyorlar yani normal mi bu anlayamadım ekran...
  4. siemon

Bilgisayarı açınca site açılması

Merhaba arkadaşlar normal bir şekilde bilgisayarımı açtım ve https://farmskins.com/ diye bir site otomatik olarak google üzerinden açıldı nedir bu virüs falan mı girmiş bilgisayara?
  5. siemon

Çözüldü✓ Oyun oynarken google u açınca ekranda olan hatalar

Merhaba arkadaşlar bir oyun oynarken oyunu arka plana atıp google a giriyorum müzik açmak vesaire için ekranda garip garip görüntü hataları falan oluyor ama bunlar oyunda olmuyor, normal mi? misal ekranın yarısı olduğu gibi kalıyor diğer yarısı hareket ediyor falan. Diğer uygulamalarda da oluyor...
  6. siemon

Anakartim 24 pin güç kaynağım 23

Arkadaşlar 1 senedir kullandığım bilgisayarın şimdi farkettiğim bir olayı varmış anakartım MSİ A520M-A PRO güç kaynağım MSİ MAG A600 DN. Anakartta 24 pin var psudan gelende 23 normal mi bu olması gereken mi bu?
  7. siemon

Hazır sistem takılma-drop sorunu

Arkadaşlar gaming gen tr den ekteki metmellow m2 adlı hazır sistemi alan veya alan tanıdığı olan biri var mı lütfen benimle iletişime geçsin
  8. siemon

Dying light 2 directx 12 ultimate ışın izleme görüntü sorunu

Arkadaşlar dying light 2 de grafikleri directx 12 ultimate ışın izleme yani en üste alınca görüntü kalitesi artacağına aksine bir garip oluyor ve takılma vs oluyor neden böyle? sistem bilgilerim ekte.
  9. siemon

Amd software sağ tık ilk açılışta çıkmıyor

Merhaba arkadaşlar bilgisayarı açtığımda masaüstüne ilk sağ tık yapışımda amd software çıkmıyor ikinci kez yapışımda çıkıyor sizde de böyle mi? kullandığım ekran kartı msi rx 6650 xt
  10. siemon

Bios a girince siyah ekran sorunu yardım edin.

Merhaba arkadaşlar başlıktan da gördüğünüz gibi bazen bilgisayarı yeniden başlatıp del tuşuna basıp bios a gireceğim sırada siyah ekranda kalıyor mecburen kasadaki reset tuşuna basıyorum. Fakat bilgisayar kapalıyken yani kapalı konumdayken açtığım ve bios a girmeye çalıştığım zaman olmuyor bu...
  11. siemon

Sistemim iyi fakat minecraft aşırı derecede kasıyor yardım edin.

Arkadaşlar minecraft tlauncher dan en son sürüm oynuyorum 1.21.4 sürümü. Ve java en son sürüm kurulu, sistemim de iyi 300 - 1000 fps arası alıyorum fakat aşırı derecede kasıyor misal hareket ederken koşarken vesaire normal mi bu? sistem bilgilerim ekte.
  12. siemon

Sistemimde oyunlarda drop oluyor yardım edin

Merhaba arkadaşlar ekte gördüğünüz gibi sistemim bu sıfır olarak alındı ve ve oyunlarda takılmalar oluyor ramleri xmp açık yani 3600 mhz şeklinde kullanıyorum parçalarda bir sorun var mı diye test etmek için occt programında combined kısmından en zorlayıcı seçenekleri seçerek testi başlatıyorum...
Geri