Arama sonuçları: *

1. SchoField

Diş atmış vida nasıl çıkarabilirim?

Monitör standını monitöre bağlarken içerisinden çıkan vidayı bakmadan sıkmıştım daha sonra pul atmak aklıma geldi ve çıkarayım dedim çıkaramadım, diğer 3 vidaya pul atarak o şekilde sıktım ve 1 vida diş atmış şekilde kaldı. Şimdi monitörü sattım ve vidayı sökemiyorum. Kendi ekseninde vida dönüp...
  2. SchoField

Egzoz Fanından Ses Gelmesi

Kasa: Corsair Delta RGB Yaklaşık 2-3 aydır bu sorun var. Sanki bir şeye takılıyormuş gibi ses çıkarıyor. Fanı durdurup tekrar çalıştırdığımda ses gidiyordu ancak 2 gündür durdursam bile ses gitmemeye başladı. Çözüm öneriniz var mıdır? Video: Video - Drive
  3. SchoField

Philips SPK8614 Klavye Tuş Sorunu

Arkadaşlar yaklaşık 2 sene önce severek aldığım klavyeden artık nefret eder hale, hatta kırma noktasına geldim. Klavye uzun zamandır hiç bu kadar canımı sıkmamıştı. Bazı tuşlar çift basıyor, bazı tuşlar hiç basmıyor. Kafaları yemek üzereyim. Bu sorunu çözmek sıfır bir klavye almaktan mı geçiyor...
  4. SchoField

Klavye tuşları bazen algılamıyor

Yaklaşık 1-1.5 yıl önce gitti gidiyordan Philips Spk8614 aldım. Severek kullanıyordum ancak bu ara tuşlarda sıkıntılar olmaya başladı. A tuşunu 1 kere bassam bazen 3-4 tane aaaa bu tarz oluyor. Bazen tuşları zor algılıyor. Büyük shift tuşuna çöktürmezsem çalışmıyor. Tuşun lambası yanıyor ancak...
  5. SchoField

PC Yeniden Başlatınca Ekrana Görüntü Gelmemesi

Bilgisayar windows update gibi güncellemeler yaptıktan sonra yeniden başlatınca ekrana görüntü gelmiyor. Kasa ve fanlar çalışmaya devam ediyor sonrasında Restart tuşuna bastığımda bu sefer fanlar sanki son hızda çalışıyormuş gibi dönüyor. Arkadan kasayı tamamen kapatmadan da düzelmiyor. Bu tarz...
Geri