Arama sonuçları: *

1. I

Fan devirlerim bence çok hızlı

2. I

Topladığım pc yi bir türlü montajlayamıyorum

Hocam işlemci takamama ile başladığım bu yola kablolama yaparken kriz gecirmeyle devam ediyorum yok mu 300 500 e yapan yer falan yav. Vatan bilgisayarda calisan ya da bilen varmi ne kadara yapiyolar delirecem 1 haftadir kasa yerde ölı gibi yatiyo satacam en son 1734206054 Az daha takamazsam...
  3. I

Adim adim pc montajı yardim edermisiniz

Ağalar daha başlangiçta takildim yardim lazim bi kere bu ne diyor ben eldiven vs takmadan vidaladim anakartı 1733492911 @HacıSOFU yardim reis
  4. I

Topladığım pc ye ekran kartı ve ssd lazım

Arkadaslar 750 w gold msi psu Msi b650m projeckt zero anakart R5 7500 f islemci Artic liquid freezer 3 argb sıvı soğutma Msı mag z pano kasam var bana 1 adet 1 tb ssd ve mümkünse beyaz ekran kartı önerisi verirmisiniz. Birde elimde 3060 var idareten kullansam sorun olur mu?
  5. I

Bu kasaya hangi anakartlar olur

Geçenlerde 2 tane beyaz kasa aldım birisi bu https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-pano-m100r-pz-1x-type-c-matx-beyaz-gaming-kasa.html bunu kullanmak istiyorum ama sanırım sadece projecktt zero anakart oluyor buna bilgisi olan aydınlatabilir mi ? ona göre kasanın birini elden çıkartmak...
Geri