Arama sonuçları: *

1. cansux

Bilgisayardan gelen cızz sesi

Merhaba, sıvı soğutma değiştirdim MSİ Mag A13 360. Önceden böyle bir ses yoktu yeni modeli taktıktan sonra başladı . Bazı kullanıcılar sesin bu sıvı soğutmadan geldiğini söylüyor ama emin de olamadım. Rdr 2 testimden örnek vereyim: Cızz sesi oyun tam performansta iken var fakat esc bastığım...
  2. cansux

7800x3d - 9070xt donma sorunu

Merhaba, öncelikle çoğunlukla bir sorun yaşamıyorum fakat arada sırada youtubede video izlerken ya da diğer normal işlemlerde bilgisayar komple bir kaç saniye donuyor mouse imleci de hareket ediyor, hatta bir kez AMD sürücüsü zaman aşımına uğradı tarzı bir hata gördüm tam ne yazdığını...
  3. cansux

M2 ssd Windowsta gözükmüyor

Doğru bir şekilde takılı olduklarına eminim, biota 2 adet m2 gözüküyor ama Windowsta ikincisini göremiyorum.
  4. cansux

M2 Ssd takmayı bilmiyorum

Merhaba, montaj yaparken diğer ssdyi takmamışlar iki adet almıştım benim takmam gerekiyor fakat ekran kartını bile yarım saatte ter dökerek taktım. Nasıl yapacağım, nasıl takacağım ve nereye takacağım? Bir de m2 ssd üzerinde soğutucu olması gerekmiyor mu bildiğim kadarıyla?
  5. cansux

7800x3d & 9070XT sistemde güç planı nasıl olmalı?

Dengeli, yüksek performans. Hangisini seçmeliyim?
  6. cansux

Yeni sistem kontrolleri nasıl yapılmalı?

Merhaba, imzamda ki sistemi İncehesap üzerinden topladım bunun kontrollerini detaylı olarak nasıl yapabilirim hem gözle fiziki olarak hem de donanımsal, yazılımsal olarak. Çünkü sistemle en fazla 1 gün geçireceğim sonrasında 1.5 ay kadar köyde olacağım bir sorunu varsa 14 günlük iade hakkımı...
  7. cansux

7800x3d 9070xt'li sistem topladım sizce nasıl?

Ek olarak ekran kartının fiyatı düşmüştü asus prime modeliyle neredeyse aynı fiyata hatta ufacık daha düşüğe satılıyordu.
  8. cansux

9070XT ekran kartına 7800x3d mi yoksa 9800x3d mi?

7800x3dnin 5090 ı bile beslediğini yettiğini biliyorum ama 9800x3d alırsam oyunlarda fark yaşar mıyım?
  9. cansux

Gamepower Heatsync ekran kartı tutucu msi anakartla uyumlumudur?

https://www.incehesap.com/msi-pro-b650m-e-ddr5-amd-b650-am5-soket-ddr5-6800-ocmhz-matx-anakart-fiyati-80157/ Anakart bu yeni sistem topluyorum uyumlu olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim çok araştırdım bulamadım. Ekran kartı tutucu: https://www.incehesap.com/gamepower-heatsync-fiyati-79164/
  10. cansux

Yeni sisteme monitör önerisi

Merhaba, 8-9 ay sonra kadar 5070 Tİ 16GB, 32GB RAM, R7 7800X3D VEYA 9800X3D'li bir sistem almayı planlıyorum bu sisteme ne tarz bir monitör almalıyım? Rdr2, cyberpunk tarzı oyunları da oynuyorum valorant, cs2 gibi rekabetçi fps oyunlarını da. Hedefimde 240hz 1080p 0.5-1ms bir monitör almak var...
  11. cansux

Laptop ekranı çok soluk

https://www.trendyol.com/pd/lenovo/ideapad-1-amd-ryzen-5-5625u-16-gb-512-gb-ssd-freedos-14-inc-82r30096tx-16512-p-881612015 Bu laptopu kullanıyorum TN panel olduğu için ekranı çok soluk, renkler çok kalitesiz geliyor. Amd sürücüsü üzerinden ayarlamaya çalıştım fakat kendime uygun ayarı bir...
  12. cansux

I3 9100F - RX 570 sistem Valorant için yeterli mi?

Merhaba, ben yıldır i39100F işlemci ve rx 570 4gb ekran kartı kullanıyorum. Ek olarak 16gb de ramım var. Bütçe sorunum yok bu sene bitiminde vb yeni bir sistem alacağım. Fakat ufak bi göz gezdireyim dedim, Ben çoğunlukla valorant oynuyorum ve mevcut sistemim 200 fps veriyor ( drop yesemde...
  13. cansux

Uygulamalar arka planda çalışıyor.

Merhabalar, bir kaç sorum olacak. Discord, telegramın pc uygulaması tarzı uygulamaları bir kere açıp daha sonrasında kapattıktan sonra arka planda çalışmaya devam ediyorlar normalde çalışmıyorlar bir kere açıp kapattıktan sonra oluyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Görev yöneticisinden görevi...
Geri