Arama sonuçları: *

1. Ou-Sama

Valorant Bu Ne Hatası?

Valorant için Secure boot istedi açtım şimdi de böyle bir sorunla karşılaştım çözümünü bilen var mı? Anakart MSI H510M-E
  2. Ou-Sama

Bu Hatanın Sebebi ve Çözümü Nedir?

Böyle bir hata alıyorum öncelikle bu hatanın sebebi nedir? Disk mi bozuk yoksa başka bir parça mı ve çözümünü bilen var mı? @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
  3. Ou-Sama

BİOS güncellemesi sonrasında performans düşüşü

İşlemci İ7 11700KF, anakart MSİ H510M Pro-E. Bios güncellemeden önce Cpu-Z'de Multi-Core'da 6200-6300 puan alırken 155+ güç tüketimi yapıyordu şimdi 5900 skorla başlıyor birden güç tüketimi 70 watt'lara düşünce skor 4500'e kadar düşüyor. Kule tipi soğutucu takılı sıcaklıklarla ilgili bir durum...
  4. Ou-Sama

Bu ne hatası, çözümü nedir?

Bu ne hatası arkadaşlar sistem bu hatayı vermeden önce kendini kapattı tekrar açtığımda açılmadı, 3-4dk bekledikten sonra açıldı. Psu`da sıkıntı olabilir, ondan şüpheleniyorum.
  5. Ou-Sama

Çözüldü✓ Nasıl Test Edebilirim?

Sabah bilgisayarı açtığımda bi ses geldi çok tiz direk gücü kapatıp kabloları söktüm. Ses Psu kısmında geldiği için başka bir PSU takıp sistem sağlam mı kontrol ettim, şükür bi sıkıntı yok anında müdahale etmem iyi oldu. Şimdi asıl sorunum bu PSU'yu bilgisayara bağlamadan nasıl çalıştırabilirim...
  6. Ou-Sama

Bu Yanan Parça Nedir, Ne İşe Yarar?

Herkese hayırlı günler/geceler. Bir tanıdığın Laptop`u çalışmıyordu, hiç elektrik almıyor. Söktüm baktım yanık parçası var bu parçanın ne işe yaradığını merak ediyorum.
  7. Ou-Sama

Çözüldü✓ Bilgisayara Format Atıcam Yardım Edermisiniz

Format atıyorum C diski hangisi bu ekranda nasıl yerel dosyalara ulaşabiliyorduk. Resim temsili. Windows'dan bak demeyin PC'de şifre var şifreyi bilmiyorum, güvenli modda da başlamıyor bilgisayar tarihi eser tek çaresi burası.
Geri