Arama sonuçları: *

1. sireusXONE

Çözüldü✓ Bilgisayarda Ekran Kartı Kullanımı Arttıkça Devam Eden Cızırtılanma Sesi

Bilgisayarımda ekran kartı kullanımı arttıkça ses seviyesi artan bir cızırtılanma sesi geliyor.Bunun nedenini çözemedim.Bazı kaynaklarda daha çok güç tükettiği için içerisindeki bobinlerin elektrik iletim sesi olduğu söyleniyor ancak ben yinede sormak istedim.Bu sesin nedeni nedir yada...
  2. sireusXONE

Klavyede 2.4 ghz bağlantı uyku moduna geçişi engelliyor

steelseries apex pro mini wıreless kullanıyorum ve klavyeyi dongle ile kullandığımda uyku moduna geçmesini sağladığım zaman ekran kapanıyor daha sonra bilgisayar hemen geri açılıyor ancak klavyeyi kablolu kullanımdayken aynı şeyi denediğimde bilgisayar uyku moduna geçiyor. Ben sorunun 2.4 ghz...
  3. sireusXONE

Çözüldü✓ Bilgisayarda darboğaz olabilirmi?

Bilgisayarda galax 4070 ti süper ekran kartı ve amd rayzen 7600x işlemci kullanmaktayım.1 tb ssd ve 16 gb ram bulunmakta.darboğaz hakkında çok bir bilgim yok.acaba bilgisayarda darboğaz olma olasılığı varmı?
  4. sireusXONE

Çözüldü✓ BİLGİSAYARDA DARBOĞAZ

Arkadaşlar şuan kullanmış olduğum PC de işlemci amd 7600x , ekran kartı 4070 ti süper , anakart asus prime b650m-r ve ram ler 2x8 toplam 16 gb. Bu PC de herhangi bir darboğaz sorunu ile karşılaşma olasılığım varmı çünkü başka PC lere bakıyorum 7500f ve 3060 la bile valorant gibi oyunlarda 600...
Geri