Arama sonuçları: *

1. T

Twitch yayın esnasında ses kesilmesi?

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi yayın esnasında sesim kesiliyor. Drop diyeceğim ama drop gibi gelmedi bana çünkü video takılmıyor sadece ses gidip geliyor. Sebebi ne olabilir, nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz? OBS tamamen yeşilken bu durum oluyor. 5.5 uploadım var 4 bin bitratede...
  2. T

Twitch' de 4000 birate verebilir miyim?

Twitch üzerinden canlı yayınlar yapıyorum. upload hızım 5.2 / 5.5 civarı. Birkaç deneme yaptım ve en sağlıklı görüntüyü 4 bin bitrate vererek yakaladım sizce bu internetle 4 bin vermek mantıklı mı? İkinci olarak da, Twitch yayın önerilerinde 1280- 60 fps için 4.500 bitrate vermek tavsiye...
  3. T

HDD'ye Windows kurdum SSD'ye nasıl geçiririm?

Arkadaşlar aslında soru açık ama daha da detaylı anlatayım. SSD'im garanti sürecindeydi ve bugün geldi, ben de bu süreçte Hdd'ye Windows kurmuştum. Şu an PC açılınca HDD üzerinden açılıyor ben bu Windows'u nasıl SSD ye geçirebilirim?
  4. T

HDD windows kurdum bios gitti mi?

İyi akşamlar ben PC'ye format atıp daha önce SSD'de kurulu olan windowsu HDD'ye kurdum. Daha önce yapmış olduğum ram frekans ayarı, bios güncellemesi, ekran kartı güncellemesi vs gitmiş midir? Tekrar mı yapmalıyım hepsini.
  5. T

OBS konusunda yardıma ihtiyacım var.

OBS programını bilenler yardımcı olabilirler mi ? sorunu anlattığım konu burada. Yükseltme yap demeyin konuyu yükseltme hakkım kalmadı ancak sorun değişerek devam etmeye başladı bu konuyu da onun için açtım. benden çok daha düşük sistemlerde ve ayarlarda aldıkları ekran kayıtlarından katbe kat...
  6. T

Bilgisayarıma virüs girip girmediğini nasıl anlarım?

Herkese iyi akşamlar. Başlıktaki soruma ek olarak etkili bir antivirüs programı önerir misiniz? sadece tarama yapıp sileceğim uzun vadede kullanmayacağım.
  7. T

bu ne anlama geliyor chipset kurarken bu hatayı alıyorum.

1593261333 @KaanCK @Beyfendiiii6 bir bakabilir misiniz? Genelde aktifsiniz ve cevap veriyorsunuz çoğu konuya
  8. T

VGA dönüştürücü işlevsel mi?

Kendime 6 bin TL ye yakın ekran hariç bir sistem toplayacağım. LCD bir ekranım var ama HDMI girişi yok. VGA dönüştürücüler 15 - 30 TL arasında değişiyor sanırım. Tecrübe eden var mı bu dönüştürücüleri tavsiye edeceğiniz marka var mı ?
Top Bottom