Arama sonuçları: *

1. c0rbius

RX 9070XT Ryzen 5 7500F Fps drop (Gaming gen servis rezilliği)

Merhabalar geçen günlerde gaming gen tr den aldığım hazır sistemde oyunlarda ani takılmalar ve monitörümde ani parlaklık değişiklikleri yaşıyorum. Geçen günlerde gaming gen tr den şu özelliklere sahip bir kasa topladım: - ASUS PRIME Radeon RX 9070 XT OC - Amd Ryzen 5 7500F - Lexar Thor OC 32GB...
  2. c0rbius

Asus ROG Laptop ekran kartı güç ayarı

Asus Rog zephyrus 2022 GA503R modeli için elle bir mhz ayarı yaptım fakat totalde laptopun gücüyle dengeli mi bir sıkıntı var mı bilmiyorum. Oyunlarda turbo modunda fps drop problemi yaşıyordum. Kendi aklımca 10 watt keran kartından alıp işlemciye verdim. Gerçekten de işlemci kendine geldi...
  3. c0rbius

PC optimizasyon hizmeti sağlayan site önerisi?

FPS Drop sorunu yaşıyorum ve artık bu sorunlar yüzünden oyunlara küstüm artık oynamıyorum. Cihazım 2022 model asus rog zephyrus g15, rtx 3060, ryzen 7 6800hs, 16 gb ddr5 ram özelliklerine sahip. Servise götürdüm bir şey yok dediler. Tüm oyunlarda fps drop yiyorum. Oyunlarda işlemci aniden %30...
  4. c0rbius

3DMARK Nasıl kullanılır?

Laptopumda FPS Drop sorunlarından şikayetçiym ve indirimlerdeyken 3dmark aldım. Hangi testi yapmalıyım, hangi ayarlarda yapmalıyım hiçbir fikrim yok? Yardımcı olursanız çok minnettar olurum. Pc: https://www.epey.com/laptop/asus-rog-zephyrus-g15-ga503rm-hq068w.html
  5. c0rbius

Asus rog zephyrus g15 fps drop

Asus rog zephyrus g15 rtx 3060 ve ryzen 7 6800hs var fakat anlamadığım şekilde oyunlarda fps drop yiyorum ve bunun işlemci kaynaklı olduğunu düşünüyorum. İşlemci frekansını sabitlemeyi deneyecğim fakat bios izin vermiyor. Amd ryzen master programını denedim fakat o da nafile amd ryzen master...
  6. c0rbius

FPS Drop problemim

Bilmiyorum bu tarz bir konu serbest mi fakat pc me uzaktan bağlanıp fps drop problemimi çözen kişiye 50 tl vereceğim. Yardımcı olmak isteyenler yazabilirler. 1665221008 Asus rog zephyrus g15 laptop var elimde parçaların uyumlu olması gerekir. RYZEN 7 6800hs, rtx 3060 120w
  7. c0rbius

Laptop ekranı bozuk renk

Şimdi farkettim kamera biraz abartı çekti ama birkaç videoada daha test ettim aynen böyle renk öbekleri oluuyor. Siyahlar birleşiyor. Bazen yeşil oluyor falan. Bu neden kaynaklı acab ayardımcı olursanız sevinirim. Bu arada telefondan izledim telefonda gayet net görüntüler. Ki sadece bu...
  8. c0rbius

C: diski dolu, PC'de 0 Bayt Gözüküyor ve İçindeki Uygulamalar Açılmıyor

Dün hacklendiği şüphesiyle format attım. Gece de modern warfare indirmek için monitörü kapatıp uyudum. Sabah kalktığımda pc uyku moduna girmiş ve modern warfare indirmeyi durdurmuştu. Sonra bu durumun olduğunu farkettim. C diskinin yarısından fazlasının dolu olmasına rağmen böyle bir sorunla...
  9. c0rbius

R5 2600, RTX 2060 DONMA SORUNU

Öncelikle merhabalar. Uzun zaman sonra tekrardan konuya ekleme yapacağım. Bu FPS DROP ' lar zamanla azalsa da halen daha devam etmekte. Tam DROP değil sanırım. Bu donma olayı sadece oyun oynarken değil, ben internette video izlerken de gerçekleşmekte. Video izlerken bir anda ekran donuyor ve ve...
Geri