Arama sonuçları: *

1. Y

Yeni aldığım sistemle düşük fps alıyorum yardımcı olurmusunuz?

Ryzen 5 7500f ve 4070 ti superli sistemim var cs 2 de 180 fps falan alıyorum 2k önerilen ayarlarda diğer ayarları deniyorum yine 160-180 fps falan sıkıntı nerde düşüktede aynı yüksektede yapmam gereken ayarmı var? 1737230907 180 fps az gibi gözüktü daha yüksek olması lazım değilmi?
  2. Y

Pcı aygıtı driveri nasıl kurulur nerden kurulur nedir?

bu driveri kuramadım galiba anakartla ilgili birşeymiş anakartım msi b650m gaming plus wifi
  3. Y

Yeni aldığım pc ye ne gibi ayarlar yapmam lazım

Yeni topladığım pc ye ne gibi ayarlar yapmam lazım bazı test uygulamaları yüklemiştim arkadaşlara sora sora test ettim sayılır cs yüklemiştim cs de 2k çözünürlükte 180 fps falan alıyor normal mi ryzen 5 7500f ve 4070 ti super için ben daha yüksek bekliyordum yapmam gereken herhangi bir ayar...
  4. Y

Minitool partition wizard uygulaması güvenilir mi?

Win 11 kurarken yardım eden adam 600-400 gb ayırtmıştı ssd yi şimdi 1 tb yapmaya çalıştım olmadı yt den bu uygulamayı buldum güvenilir midir yapayım mı?
  5. Y

Ekran kartı ve işlemci testlerimi nasıl yaparım

yeni topladığım sistemin ekran kartı ve işlemci testlerini nerden yapabilirim afterburner kurdum tam anlamadım nasıl test yapacağımı
  6. Y

Pc kurarken ssdyi 600-400 gb ayırdım 400 gb gözükmüyor

bir tanıdıkla beraber kurdum pc yi o ayırdı 600e400 şuan açtım 400 gb disk gözükmüyor ne yapmam lazım 1737199514 şuanda böyle
  7. Y

Display port no signal diyor

Pc ye az önce win11 kurdum açıldı kabloları düzenlemek için kapattım fişi falan çekip kabloları sabitledim tekrar açtığımda display port sinyal yok diyor ne yapmam lazım sıkıntı nerde her şey çalışıyor gibi duruyor ekran kartının fanları dönmüyor ama ışıkları yanıyor
  8. Y

Çözüldü✓ Windows 11 kurulumunda bu aşamayı nasıl geçerim

Yeni kurduğum pc ye windows 11 kuruyorum ethernet istiyor şuan bağlayamam wifi için anakartla gelen şeyi taktım bir şey değişmedi yardım 1737145587 Pc yi modemin yanına taşıyıp modemden lan kabloduyla bağlamayı denedim ethernet hala bağlı değil gözüküyor ne yapmam lazım
  9. Y

Anakartımın ekran kartı yerindeki plastik şey kırıldı

Yeni bir pc topladım montajlarken anakartın üzerinde ekran kartı girişinin klipsimidir nedir öyle bişey kırıldı ne yapmam lazım satıcıyla iletişime geçsem veya değişim istesem yaparlarmı çünkü hatam olduğunu düşünmüyorum normal bir şekilde açarken o şeyi kırıldı 1736000581 bu
  10. Y

Soğutmam kasaya tam sığmıyor gibi acil yardım

Şuan kasayı topluyorum fakat soğutma tam sığmıyor rame değmesi sıkıntı çıkarır mı rame değerse ancak öyle sığıyor
  11. Y

Soğutma kablolarını takmakta yardıma ihtiyacım var

Thermal right pearless assasins 120 soğutucumu taktım fakat kabloları takma konusunda bir şey bilmiyorum siyah olan kablo kutudan cıkrı nedir ve beyaz olan kablolardan iki fanda da var nasıl takmam lazım 1735971862 Ayrıca siyah kabloların birinde 3 birinde 4 tane şey var neden 1735972235 Ve...
  12. Y

Çözüldü✓ Soğutmayı montajlarken hata mı yaptım yaptıysam nerde

soğutmayı montajlamaya çalışınca vidalar denk gelmiyor
  13. Y

Soğutmayı takarken ramden sığmıyor

soğutmayı montajlamaya kalktığmda ramlerden olmuyor neden thermalright pearless assasins 120 se var anakartım msi b650m gaming plus wifi
  14. Y

Çözüldü✓ Pc montajlama hakkında yardım

bir pc topladım tüm parçaları şuan elime ulaştı montajlama hakkında falan bikgim yok açıklayıcı olan güzel bir video falan atarmısınız veya anlatırmısınız ekstra olarak Ekran kartım 3 fanlı ve biraz ağır desteksiz olarak takarsam ne olur bir arkadaşım sağlıklı olmaz dedi ne yapmam lazım...
Top Bottom