Arama sonuçları: *

1. Donanım Adam

Ucuza toplu bilgisayar parçası nerden alabilirim?

merhaba toplu bilgisayar kasası işlemci soğutucu vs gibi ürünleri nereden en uygun fiyata güvenli bi şekilde alabilirim?
  2. Donanım Adam

Hafa üfleyici statik elektriğe sebep olurmu?

merhaba fotoğraftaki gibi bir air blowere sahibim bunu anakarta vs tutsam kısa devre yapma ihtimali varmı?
  3. Donanım Adam

Bu bilgisayar takası yapılır mı??

merhaba rtx 3070 ti r5 5600x 16gb ram 1tb ssd 750 watt psu luk bi sistemim var 1100$ a satıyorum ve aşşağıdaki fotoğraftaki pc + 300$ teklif geldi sizce kabul etmelemeyim pc nin özellikleri güzel normal bir pc olsa 950$ a çok rahat satılır olduğum yerde ama mini olduğu için emin olamadım bu mini...
  4. Donanım Adam

Logitech g19 un yazılımını nerden bulabilirim

merhaba logitech g19 klavyenin yazılımını nerden bulabilirim yazılım olmadan ekran çalışmıyor
  5. Donanım Adam

Msi mag x870 toamahawk en hızlı usb çıkısı hangisidir?

merhaba başlıkta anakarta sahibim telefonumu en hızlı şekilde şarj etmek için hangi portu kullanmalıyım bu arada kablo type c girişli değil
  6. Donanım Adam

Pc yaparken kısa devreden nasıl korunulur?

merhaba pc toplarken kısa devreden vs gibi şeylerden korunmak için bişey kullanmak lazımmı elektrinigi kesen bileklik veya eldiven felan gibi şeyler
  7. Donanım Adam

Fractial meshify c ye thermalright phantom 120 sogutucu sıgarmı?

merhaba bu kasaya sahibim linkteki sogutucu içine sığarmı camı kapayabilirmiyim? ThermalRight Phantom 120 https://www.amazon.com.tr/ThermalRight-Phantom-TL-C12B-Intel-AMD-So%C4%9Futucu/dp/B0CYJ8CVGT
  8. Donanım Adam

Fotoğraflı şekilde tablo nasıl yapabilirim?

merhaba bi tablo oluşturmak istiyorum fotoğraf ekleyebilecegim ve yazı yazabilecegim hangi programı kullanabilirim?
  9. Donanım Adam

Şarjlı tornavida önerisi

merhaba bilgisayar parcalarını birleştirmek için kullanıcam, temudan veya aliexpressden başka bir siteden önermezseniz sevinirim vergi konusunda sorun yok yurtdışındayım
  10. Donanım Adam

bilgisayar ile telefonu hızlı şarj edebilirmiyim?

merhaba msi mag x870 anakarta sahibim type c girişi var sizce normal prizden şarj etmeyle aynı hıza ulaşırmı çok aşırı hız beklemiyorum prize taktıgımdaki aynı hız veya ona yakın olsa yeter sizce olabilirmi?
  11. Donanım Adam

Bilgisayar kasası temizlemek için alet önerisi

Merhaba AliExpress'de fotoğraftaki gibi aletler gördüm bunlar kasa temizliginde işe yararmı eğer evetse neye göre bakarak almalıyım RPM vs?
  12. Donanım Adam

bilgisayarımın performansını nasıl test edebilirim?

merhaba dereceleri vs test etmeyi biliyorum ama performansı nasıl test edebilirim belli bir program varmı genel performans testi yapmak icin?
  13. Donanım Adam

Asus Rog SCOPE NX f tuşları normaldeki gibi çalışmıyor

merhaba asus rog scope nx klayesine sahibim örnek veriyırum f5 e basınca sayfayı yenilemek yerine videoyu durduruyor armoury crate üzerinden f5 i disable olarak ayarladıgımdada hiç çalışmıyor bu ses kısma açma kapatma gibi özellikleri nasıl kapayabilirim? normal f tuşlarını istiyorum
  14. Donanım Adam

bilgisayardan en hızlı telefonumu nasıl şarj etebilirim?

merhaba anakartım asrock b550m pro4 en hızlı şarj için hangi portu kullanmalıyım 1 adet type c bulunuyor anakartımda
  15. Donanım Adam

Bu 4 psudan hangisini almalıyım?

Merhaba sistemim RTX 3080 R5 5600X elimde bu PSU'lar var: EVGA 850P2 plat, FurMark testinde güç tüketiminde ara sıra droplar oluyor. Seasonic 850watt Gold, mining yapılmadı dedi satan kişi ama bir sürü ekran kartı ve PSU satıyordu yalan söylüyor olabir. Aresgame 1000WATT, Seasonic ile aynı...
  16. Donanım Adam

Ekran kartı hangi uygulamayla test edilmeli?

merhaba arkadaşımın elinde rtx 3080 ve rx 6800 var, iki kartıda test edebilcegim bir uygulama varmıdır?
  17. Donanım Adam

Gigabyte B450i Aorus Pro Wifi Vs Msi B550 Pro Vdh wifi

Merhaba bütçede sorun yok bu başlıktaki 2 anakarttan hangisi daaha iyidir? kullandığım ram çift kanal bu arada ve kasamda mini-atx
Geri