Arama sonuçları: *

1. T

Bilgisayarımı kapattım ve bir daha açamadım

Merhaba arkadaşlar ekran kartım sapphire rx 580 bu ekran kartında kronik sorun çok sık karşılaşıyorum kapatıyorum açıyorum bir daha görüntü alamıyorum bir kaç yolu var onları yapınca düzeliyordu ama bu sefer aklınıza gelebilecek her türlü şeyi yaptım ama görüntü alamıyorum önerileriniz varmı ne...
  2. T

MBR sistemi GPT yapma

Merhaba arkadaşlar. Sistemim yeni olmasına rağmen MBR ve bunu GPT'ye çevirmek istiyorum ama ne yaparsam yapayım sistemim GPT olmuyor convert GPT yapıp sistemi açmaya çalıştığım zaman açılmıyor MBR şekilde format atmam gerekiyor anca o zaman açılıyor GPT'ye convert edince ve UEFI flash ile format...
  3. T

Diskimi mbr den gpt ye convert ettim ve açılmıyor

Merhaba format atmadan gelişmiş özelliklerden diskimi mbr den gpt ye convert ettim ve bir daha açılmadı açılıyor ama hata veriyor 0xc000009 hatası çözümünü ise biliyorum ama kurtarma modu siyah ekran olarak açılıyor nasıl çözebilirim
  4. T

windbg mavi ekran hatasın incellermisiz

Arkadaşlar merhaba, mavi ekran almaya başladım. Bozuk olduğu kesin HDD'yi çıkardım ve sadece Windows 11 kurulu M.2 SSD takılı. Ve o da mavi ekran hatası verdi yorumlar mısınz sizce neden oldu? Umarım SSD de sorun yoktur çünkü diğer HDD'nin bozuk olduğunu düşünüp yeni HDD aldım yolda boşuna para...
  5. T

ntoskrnl.exe mavi ekran çözümü

Merhaba, sisteme yeni format attım ve Windows 11 yaptım ama sürekli mavi ekran hatası almaya başladım. Dump dosyamı kontrol ettiğim zaman hatanın sebebi ntoskrnl.exe olarak gözüküyor nasıl çözüm bulabilirim ve HD Tune de health kısmı böyle gözüküyor error scan yapınca ise toplam 3 adet kırmızı...
  6. T

HD Tune sonuçlarını yorumlarmısınız

Arkadaşlar merhaba, HD Tune ile diskimi tarattım ve sonuçlar böyle: Sizce iyi mi kötü? Ben pek anlamıyorum da toplam 3 tane kırmızı çıktı. Health bölümü pek iç açıcı gibi görünmüyor biraz bilgi verirmisiniz orası ile ilgili
  7. T

0xc00000e9 hatası alıyorum ve Format atamıyorum mavi ekran geliyor

RAM Corsair 2x8 3000 mhz SSD Xpg spectrix s40g Ekran kartı Sapphire rx 580 8g Anakart Asus tuf gaming b450 pro İşlemci AMD Ryzen 5 2600X Merhaba bilgisayarımı açtım 0xc00000e9 hatası aldım ve çözüm bulamadım ve format atma kararı aldım, daha geçen ay format atmıştım ve aynı flash ile format...
  8. T

her şey çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor

Merhaba arkadaşlar dün PC yi açtım görüntü gelmedi HDMI kablosunun başka girişe taktım ve düzeldi sonra PC de işim bitti ve kapattım ve birdaha açtığım da ne yaparsam yapim görüntü alamadım PC açılıyor ve açılış sesi geliyor ama görüntü gelmiyor (Rami söktüm tek tek denedim hdmı kablosunu...
  9. T

RX 580 sistemde siyah ve mavi ekran hatası

Merhaba arkadaşlar, son 3 4 gündür siyah ekran alıyordum ve bugün itibarıyla siyah ekran gitti yerine mavi ekran hatası gelmeye başladı çok sıklıkla mavi ekran alıyorum nasıl çözebilirim? Not: Dün akşam siyah ekran hatasını çözmek için BIOS'u güncelledim ve işlemci ve RAM'in voltajını artırdım...
  10. T

Bilgisayarım bios a girmiyor direk kullanıcı menüsüne atıyor yardım edin acill

Merhaba pc im biosa girmiyor ne yaptımsa girmiyor direk pc açılı yor yeniden başalata gelip shift e basıp yapıyor um ayarlardan bios u seçiyorum yine olmuyor direk açılıyor dün bir sıkıntıdan dolayı bios pilini sökmüştüm yardım edin
  11. T

Yeniden başlattım görüntü gelmedi kapatıp açtım yine görüntü yok

Merhaba pc mi yeniden başlattım ve görüntü gelmedi kapatıp açtım yine aynı maus ve klavyede çalışmıyor anakarta bağlı fan da rgb de çalışmıyor yardım edin daha yeni topladım 4 günlük daha lüften yardım edin
Geri