Arama sonuçları: *

1. S

Anakart kaynaklı ses sorunu

Selamlar herkese, MSI MPG B550 Gaming Plus adlı anakartım mevcut, 2 bilgisayarım var 1. bilgisayarda her şey normal, bilgisayar değiştiğim zaman mikrofonumun ses gücü azalıyor, ayarlar aynı olmasına rağmen yaşanıyor bu. Tecrübesi, bilgisi olan arkadaslar ne yapabilirim. Sorunun anakart kaynaklı...
  2. S

QPort Display Port ~~ ASUS ROG STRIX 3060

Merhaba herkese ASUS ROG STRIX 3060 ekran kartım var, bu kablo ile görüntü alamıyorum kablonun destekleme olaylarından pek anlamıyorum, bu ekran kartım için doğru bir kablo mu yoksa kablo bozuk mudur 1634406906...
  3. S

Yeni alınan pc nin açılırken kendi kendine kapanması

Merhaba herkese, toplamış olduğum pc açılırken görüntü gelmiyor, bios flash update falan denedim. Pc bir süre sonra kendi kendine kapanıyor.Görüntü hala gelmiyor.Tüm fanlar ledler ışıklar çalışıyor sorun ne olabilir. ANAKART : MSİ B550 GAMİNG PLUS CPU : ASUS ROG STRİX 750 W İŞLEMCİ : AMD...
  4. S

LED SW Nereye Takılır

Merhaba arkadaşlar montajdan pek anlamıyorum klavuz ve videolarda işimi görmedi.Kasanın ön panel kablolarında rgb lerin ışıklarını değiştirmek için led Sv kablosu var bunu nereye takmam gerekiyor bilen varsa yardımcı olabilir mi ? Kasa : msi mpg gungnir 110m Anakart : msi b550 gaming plus
  5. S

İşlemci pin tamiri için ortalama fiyat

Merhaba işlemcimde iki adet pin yamulmuş bunun tamiri için ortalama ne kadar fiyat çıkar bilen var mı? işlemci : amd ryzen 5600x
  6. S

Anakartta CPU ışığı yanması

Merhaba Herkese, yeni sistem topladım cpu fanı olsun, sıvı soğutma, ram, ekran kartı, tüm fanlar, ledler çalışıyor, power tuşuna basınca pc acılıyor görüntü gelmiyor anakartta psu ışığı beyaz olarak yanıyor yapmam gerekiyor bilen var mı sistem amd ryzen 5600x 3060 ekran kartı asus rog strix...
  7. S

Montajdan sonra pc açılmaması

Merhaba Herkese, Ben yeni pc topladım, montajını bugün tamamladım fakat, power tuşu ya da hiç bir şekilde pcyi açamıyorum.Psuyu kısa devre yaparak test ettim çalışıyor.Anakartı ise usb girişine sarj aleti takarak çalıştırdım.Psu için 32 pin ve 8 pin olmak üzere kabloları taktım, power suply...
Geri