Arama sonuçları: *

1. P

ÖNEMLİ PC İNTERNETE BAĞLANMIYOR

Kısaca olayı anlatıcam. Geçen bir klavye aldım ve Segment diye bir sitede driverını buldum. Daha önceden sıvı soğutıcım için kullandığımdan güveniyordum. Bu arada şunuda söyliyim benim usb çoklayıcım yüksek ihtimal arızalı neyse indirdim kurdum sonra büyüteç açıldı ekran boyutu falan değişti...
  2. P

PSU ŞALTERİ KAPALIYKEN PC KENDİLİĞİNDEN AÇILDI

Normalde yatacaktım ama birden monitörüme sinyal geldi. Baktım bir hata mı var diye şalter inik olmasına rağmen pc kendiliğinden açıldı sonra kabloyu çektim. Hiçbir şekilde fan fln çalışmadan açıldı. Normal midir acaba. Windowstanmı kaynaklı. Yeni PSU değiştirdim önceden olmuyordu. Bilen varsa...
  3. P

BİLİGAYARIMA ELEKTRİKSEL BİR PROBLEM OLDU

Arkadaşlar direkt konuya gireceğim. Bugün pc mi kullanırken backrooms oynarken pc imde bir patlama gibi bir şey oldu. Mavi bir ışıkla patladı ve kapandı. Pc de fiziksel hiçbirşey yok ama pc acılmıyor. Elektrik verince yeniden patlıyor. Patlama GPU sogutma sistemiyle PSU arasında çıktı. Bayağı...
  4. P

BİLGİSAYARIMA ELEKTRİKSEL BİR SORUN OLDU!

Arkadaşlar direkt konuya gireceğim. Bugün pc mi kullanırken backrooms oynarken pc imde bir patlama gibi bir şey oldu. Mavi bir ışıkla patladı ve kapandı. Pc de fiziksel hiçbirşey yok ama pc acılmıyor. Elektrik verince yeniden patlıyor. Patlama GPU sogutma sistemiyle PSU arasında çıktı. Bayağı...
Geri