Arama sonuçları: *

1. P

BİLGİSAYAR MASAÜSTÜM VE SİMGELERİM SİYAH OLUYOR

Arkadaşlar yeni ekran kartı aldım 3060 ti ve böyle oyun oynarken yada durduk yere yenle tuşunu yaparken olsun böyle siyahlık oluyor
  2. P

YENİ EKRAN KARTI ALDIM AMA ESKİ DRİVER İÇİNDE KALDI

Herkese selam yeni ekran kartı aldım amd den nvidia ya geçtim eski kartım Rx6700XT Şimdi alacağım kart ise rtx3060Ti ama eski kartımı sattım eski driver pc nin içinde kaldo bende yeni kart aldığım zaman eski driver ile çakışacak nasıl olcak bunu birisi anlatabilirmi pc ye zarar verirmi veya...
  3. P

Bu sistem after effects i kaldırırmı

direk konuya geliyorum ryzen5 5600X işlemci RX6700XT 16 gb ram 1 tb ssd bunlar after effects in hangi sürümünü rahatlıkla kaldırabilir render alırken
  4. P

Win 10 dan win11 e geçme hatası

merhabalar windows 10 kullanıcısıyım ve windows 11 e geçmek istiyorum ancak pc sistem denetimde şöyle bir hata alıyorum bu bilgisayar güvenli önyükleme özelliği desteklemelidir yazıyor bu hatayı aldırmadan usb ye win 11 atsam yüklesem sistem veya yazılım vb. şey başıma gelirmi iyi günler
  5. P

Pc ani kapanmalar acil destek

MERHABALAR ÖNCELİKLE BU BİLGİSAYAR 1.5 YILDIR BENDE VE KAPANMA SORUNU İLE KARŞILAŞIYORUM BU BİLGİSAYARI GAMİNG GEN TR DEN ALINDI VE GARANTİYEDE GİTMİŞ BİR BİLGİSAYAR BUGÜN GELDİ VE HALEN KAPANMA SORUNU YAŞAMAKTAYIM BİLGİSAYARA FURMARK TESTİ YAPTIKLARINI İDDİA EDİYORLAR AMA BEN KENDİM TEST...
  6. P

PC ANİDEN KAPANIYOR

MERHABALAR ÖNCELİKLE BU BİLGİSAYAR 1.5 YILDIR BENDE VE KAPANMA SORUNU İLE KARŞILAŞIYORUM BU BİLGİSAYARI GAMİNG GEN TR DEN ALINDI VE GARANTİYEDE GİTMİŞ BİR BİLGİSAYAR BUGÜN GELDİ VE HALEN KAPANMA SORUNU YAŞAMAKTAYIM BİLGİSAYARA FURMARK TESTİ YAPTIKLARINI İDDİA EDİYORLAR AMA BEN KENDİM TEST...
  7. P

PC Kapanma Sorunu İçin Yardım İstiyorum

8. P

RX6700XT FURMARK TESTİNDE PC KAPANIYOR

SELAM DOSTLAR EKRAN KARTIM RX6700XT VE FURAMRK TESTİ YAPMAYA ÇALIŞTIM BUGÜN YÜKLEDİM ÇALIŞTIRDIM GÜZEL İLERLERKEN PC KAPANDI Bİ ANDA ELEKTRİKLER GİTTİ GİBİYDİ SANKİ NE OLDUĞUNU ANLAMADIM SİZİNLE DANIŞMAK İSTEDİM İŞLEMCİ RYZEN 5 5600X EKRAN KARTI RX6700XT PSU A DATA 650W
  9. P

BİLGİSAYAR OYUN OYNARKEN ANİDEN KAPANIYOR VE SONRA AÇILMIYOR YARDIM

OYUN OYNARKEN DAHA ÇOK OLUYOR AMA BÖYLE VALORANT CS GO LARDA DEĞİLDE GTA5 BF1 KİNGDPM COME DELİVARANCE TARZI YÜKSEK GRAFİK İSTEYEN OYUNLAR OYNARKEN PC Bİ AN KAPANIYOR AÇILIRKENDE BEN PSU DAN ON-OFF YAPIP 5 DAKKA BEKLEYİNCE AÇTIĞIMDA TEKRAR AÇILIYOR AMA AYNI SORUN TEKRARLANIYO HEP BIKTIM YARDIM...
  10. P

PC OYUN OYNARKEN BİR ANDA KAPANIYOR VE YANIK YADA PLASTİK KPKUSU YAYILIYOR

MERHABALAR GRAFİK YOĞUNLU OYUNLAR OYNARKEN BİLGİSAYAR 30 DAKKA GEÇMEDEN İLK ÖNCE SESLİ ÇALIŞIYOR SONRA BİR ANDA UYARI VERMEDEN KAPANIYOR EKRAN KARTIM ASUS DUAL RX6700XT İŞLEMCİ RYZEN5 5600X 16 GB RAM YARDIM ACİLL
Geri