Arama sonuçları: *

1. TUNC3L

Valorant Kasma Sorunu (300fps) Allah Rızası İçin Yardım

Denemediğim yapmadığım şey kalmadı ssd değiştirdim anakart değiştirdim ancak hala oyunuma drop giriyor ama fpsim 300 İşlemcim : Amd Ryzen 5 3600 Ekran Kartım : Asus Dual RTX 2060-S Ram: Team T-Force Vulcan TUF 3000 MHZ 16 Anakart: Asus pb450ma 2 Monitör : Monitör almayı düşünüyorum alakası...
  2. TUNC3L

Sadece Valorantta Donma Sorunu

Anakartım : ASUS Prime A320M-F BIOS Son Sürüm Nvidia Driverları : Çoğusunu Denedim Hepsinde Aynı Son Sürümdede Donma Sorunu Var. AMD Chipset : Son Sürüm Güncel Driverlar Kurulu RAM : 16 GB 3000MHZ CPU : AMD Ryzen 5 3600 GPU...
  3. TUNC3L

!YARDIM Format Attıktan Sonra SADECE Valorantta Donma Takılma Sorunları

SA Allah Rızası İçin Yardımcı olabilecek varmı tüm driverlarım güncel eski nvidia sürücülerinin çoğusunu denedim sürücülerle alakalı bir problem yok format atmadan öncede windows 11 kullanıyordum format attıktan sonrada windows 11 kullanıyorum windows 10 un en güncel sürümünüde denedim ancak...
  4. TUNC3L

Format Attıktan Sonra Valorantta Takılma ve Düşük İşlemci Ekran Kartı Kullanımı Sorunu

Format Attıktan Sonra Valorantta Takılma ve ayarları ultraya aldıgımda ekran kartı kullanımı %70i geçmiyor ve işlemci kullanımı %5 i geçmiyor bunun bir çözümü varmı işlemcim : Ryzen 5 3600 Ekran Kartım: RTX 2060 S Ram: 16gb 3000 1664014680 https://prnt.sc/ym46vhnc7b10 Düşük ayarlarda bu şekilde...
  5. TUNC3L

Format Attıktan Sonra Sadece Valorantta Takılma Kasma Sorunu

Selamlar yapmadığım şey kalmadı bir sürü ayar yaptım input lag düşürme vb diye format atmadan önce hiçbir sorun yoktu oyunumda takılma vb. yoktu 2 kere format attığım halde denemediğim şey kalmadığı halde oyunum takılıyor fps im 300 ama oyunumda takılma var ve işlemci ekran kartı kullanımım böle...
  6. TUNC3L

Bilgisayarımın Oyun Oynarken Reset Atması

Prime 95 testi yaptım 90 dereceleri gördü ve kapanmadı işlemciden olmadığına eminim oyun oynarken max 85 derece oluyor , bu sorunun neden kaynaklı olduğu konusunda yardımcı olurmusunuz ? Bazı oyunlarda crash vermek yerine bilgisayarım reset atıyor . CPU: AMD RYZEN 5 3600 GPU...
  7. TUNC3L

FPS Almam Gerektiği Gibi Değil ?

Merhaba arkadaşlar Ryzen 5 3600 Asus Dual RTX 2060-S 16 GB 3000 Mhz Ram Asus Prime A-320MF anakartım Var PUBG de en düşük ayarlarda fpsim ortalama 80 90 larda 110 120 leride görüyor onun üstüne çıkmıyor normal olduğunu düşünmüyorum yardımcı olurmusunuz .
Top Bottom