Arama sonuçları: *

1. M

Bilgisayar bileşenlerini yurt dişina goturebilirmiyiz

Elimde 4070s ekran kartı ve 7800x3d işlemci var bunları yurt dişina goturebilirmiyim Çantaya veya herhangi biyere koyup?
  2. M

Yurtdışına bilgisayar götürmek yasal mıdır

Yakında yurt dışına gideceğim yanımda bilgisayarımı götürsem sıkıntı yaratır mı .
  3. M

Soğutucu ile kasa arasındaki uyum

Anakart MSI B650M Soğutucu Deepcool AK620 Digital Kasa Asus A21 plus Uyumlumudur?
  4. M

Bilgisayar bileşenlerinin uyumluluğu

Anakart = MSI X670E İşlemci = ryzen 7 7800x3d ekran kartı = RTX4070s kasa = Asus TUF Gaming GT301 soğutucu = Deepcool Ak620 Dijital ram = 16x2 ddr5 ssd = Crucial P310 1 TB psu = MSI A750GL PCIE5 750W 80+ Gold kasa = Asus A21 Plus alıcagım yeni sistem bu uyumlu mu? uyumsuzmu diye...
  5. M

Uygun fiyata önerebileginiz 2k monitör

80klik bir sistem için çift monitör kullanmak istiyorum ana monitör olarak iyi bı monitör olsa iyi olur Yan monitör olarak daha çok uyguna iyi olur ayrıca 2k monitör ve 1080p monitörun aynı anda kullanılması İle ilgili sorunlar olduğunu duydum ikisi farklı grafiklerde olunca sorun oluyor bazen...
  6. M

Hava soğutma ve kasa uyumu

Hocam yakın zamanda bi sistem toplayacagım oyuzden hava sogutmanın kasaya sıgıp sıgmaması konusunda kararsız kaldım başka yerdede ölçulerini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim bilgileri aşşağıya koyacagım teşekkürler. kasa Asus TUF Gaming GT301 soğutucu Deepcool Ak620 Dijital anakartMSI X670E
Geri