Arama sonuçları: *

1. F

Oyun Donduktan Sonra Sistem BIOS’a Atıyor

Son birkaç gündür bilgisayarımda daha önce yaşamadığım bir sorun oluşmaya başladı. Ark Survival Ascended oynarken (oyunun optimizasyon sorunları olduğunu biliyorum), oyun bazen donuyor ve ardından sistem kendini yeniden başlatıyor. Ancak yeniden başladıktan sonra Windows yerine direkt BIOS...
  2. F

AMD Yazılımında Kayıt Özelliği Kayboldu (Teknik Bilgim Az)

Merhaba arkadaşlar, Benim bir sorunum var ve yardımınıza ihtiyacım var. Bilgisayar bileşenleri veya BIOS gibi teknik şeylerden pek anlamıyorum, bu yüzden basit bir şekilde açıklarsanız çok sevinirim. Sorunum şu: Kullandığım AMD Software: Adrenalin Edition (sürüm 25.10.16) programında "Kayıt...
  3. F

Battlefield 1 Başlatılamıyor: Sistem Donma Sorunu

Merhaba arkadaşlar, yeni topladığım sistemimde Battlefield 1 oyununu çalıştırmayı denediğimde oyun açılmadan bilgisayar tamamen donuyor ve tepki vermiyor. Sistemim oldukça güçlü olmasına rağmen bu sorunu çözemedim, fikirlerinize ihtiyacım var. Sistem özelliklerim şu şekilde: İşlemci (CPU): AMD...
  4. F

Armoury Crate Bellekleri Görmüyor ?

Merhaba arkadaşlar, Topladığım bilgisayarda Armoury Crate uygulamasında belleklere erişemiyorum. Bellekler uygulamada görünmüyor. Oysa anakartın QVL (Qualified Vendor List) listesine baktığımda, kullandığım belleklerin desteklendiğini görüyorum. Sizce bu sorunun nedeni ne olabilir? Sistemim şu...
Geri