Arama sonuçları: *

1. F

Asus tuf gaming a 15

bi kaç gündür bilgisayarım şarzda değilken video izlerken kapanıp tekrar açılıyor uyku moduna aldığımda arka plandaki video açıksa onları kapatıyor tekrar chorome açıyorum sıfırladım driver falan yükledim yine şarzda değilken baktım kapanıp açıldı sıfırlamadan bi kere bitloker ekranı geldi sonra...
  2. F

Laptop arada donma cızırtı

Rtx 2050 ekran kartı 8 GB ram asus laptop kullanıyorum dün Metin 2 oynarlen aniden kısa donup cızırtı sesi geldi oyundan bi kaç defa daha olmuştu chrome girilirken sekmler arasında değişirken diğer sekmenin yarısı gözüküyordu tam açılmıyordu bilen varsa yardımcı olabilirmi
  3. F

Bilgisayarıma virüs bulaşmış olabilirmi

dün after affects düzenleme programını kurmayı denedim windows defender kapatmıştım mailime baktığımda riot hesabıma girip şifresini değiştiğini instagram hesabıma girip başkalarını takip edip fotoğraf beğendiğini farkettim çözüm önerirmsiniz uygulamarı kaldırıp dosylarımı saklamıştım sıfırlayıp
  4. F

.......

merhaba asus tuf gaming a15 laptop kullanıyorum ilk alıdğımda bilgisayar hızlı açılıyordu 20 sn açılıyor arka plan uygulamarı başlangıçtaki uygulamaları kapattım aynı bilen varsa yazabilirmi
  5. F

Asus tuf gaming a15 mavi ekran

asus tuf gaming mavi ekran laptobu şarza koymadan gezinirken birden ses ile ilgili hata veridiğini gördüm köşede sesin çalışmadığını 2 kere hata verdiğini sesli müzikler indirken birden mavi ekran hatası verdi asusun armory crate uygulaması var ordan sese girince böyle uyarı aldım bilen biri...
Geri