Arama sonuçları: *

1. M

Önce BIOS mu güncellemeliyim yoksa Windows mu kurmalıyım?

Sistemime yeni aldığım SSD ve RAM'i takacağım. 7800x3D işlemci ile 6000 MHz frekanslı RAM'in stabil çalışması için BIOS güncellemesi de yapacağım, ancak hangi sırayla yapmam gerektiğini bilmiyorum. Önce yeni SSD'ye Windows 11'i kurup sonra mı BIOS güncellemesi yapmalıyım, yoksa önce BIOS'u...
  2. M

Masaüstü bilgisayar için akım korumalı uzatıcı önerisi

Güvenilir ve kaliteli bir akım korumalı uzatıcı önerir misiniz? Eğer gerçekten parasını hakkediyorsa 1500 lira falan verebilirim. 5'li olursa iyi olur.
  3. M

Rtx 5080 li sisteme hangi monitör gider?

Rtx 5080 ve Ryzen 7 7800x3d li sisteme 2k monitör mü 4k monitör mü uygun olur sizce?
  4. M

Bu sisteme hangi ekran kartı daha uyumlu olur?

Arkadaşlar geçen seneden beri parça parça topladığım sistem bu bir anda alacak bütçem yoktu aldığım parçalarında iyi marka ve gösterişli parçalar olmasını istediğim için böyle toplamak istedim şimdi bir tek ekran kartı kaldı almadığım onu en sona bıraktım sizce bu sisteme hangi RTX erkan kartı...
  5. M

Hangi ekran kartını almalıyım?

Arkadaşlar bende Ryzen 7 7800x3d ve Msı x670e carbon var bu parçalara uygun bir ekran kartı almak istiyorum. Bilgisayardaki amacım hikayeli büyük oyunlar oynamak özellikle GTA 6 için topluyorum sistemi monitörü de ekran kartından sonra alacağım 4k veya 2k alacağım duruma göre isteğim 5080...
  6. M

Aldığım sistem pahalı ve gereksiz mi?

Arkadaşlar 5 6 ay önce ekran kartı ve birkaç parça dışında sistemimi yükselttim 6 ay önce bu parçalar 60k civarı bir şey tutmuştu - MSI X670E CARBON WIFI - RYZEN 7 7800X3D - MSI MPG GUNGNIR 300R - ASUS ROG 750W PSU - ASUS ROG STRIX LC III LCD 360MM - GSKIL 16 GB DDR5 RAM Bunlar aşağı yukarı 60k...
Geri