Arama sonuçları: *

1. alperaydin

Windows’un Kurulu Olduğu SSD’ye Oyun Yükleme

Öncelikle şunları belirtmek isterim, laptopumda 1 tb HDD mevcuttu. 500 gb m2 SSD takviyesi yaptım ve Windows’u SSD’ye kurdum. Buraya kadar her şey normal. Benim arada sırada oynadığım 2 oyun var; PUBG ve GTA 5 Online. Bunlarıda SSD’ye kursam herhangi bir problem olur mu? Problemden kastım; SSD...
  2. alperaydin

RAM ve SSD takviyesi yapacağım, desteklerinizi bekliyorum

Herkese iyi akşamlar; iki farklı konuda yardımlarınızı bekliyorum. 1.) DDR4L 1.2V 2400MHz SODIMM CL17 (aynı özelliklere sahip DDR4’te olabilir tabi) özelliğine sahip RAM tavsiye edebilir misiniz? Cihazımda bulunan RAM’in fotosunu da paylaşıyorum. 2.)WD Blue 500 gb m2 sata SSD’yi alınır mı...
  3. alperaydin

Laptopun fiyatı ne kadar eder?

Monster Abra A5 v12.1 modelini kullanmaktayım. Şu an laptopların piyasa durumu da ortada, fiyatı ne kadar eder, kaç bin lira arası satsam iyi olur? Sistem özelliklerinede değineyim; i5 7300HQ - 4 gb gtx 1050 - 8 gb ddr4 2400MHz RAM - 1 tb HDD
  4. alperaydin

CPU ve GPU kullanımı..

Arkadaşlar merhaba, fotoğrafta da gözüktüğü gibi cpu kullanımı baya yüksek, gpu kullanımıda %85lerin altında, hatta genellike %75 civarlarında. Ne yapmam lazım, bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.. (test edilen oyun gta 5 online) Sistem özellikleri: i5 7300HQ - 4 gb Gtx 1050 - 8 gb RAM ve...
  5. alperaydin

Değerlerde sıkıntı var mı?

Arkadaşlar merhaba, programı ilk defa kullandım ve bu değerleri aldım.. Sonraki değerler neden bu kadar düşük çıktı? Genel olarak bilgilendirirseniz sevinirim.
  6. alperaydin

Cihazıma hangi SSD’yi almalıyım

Merhaba arkadaşlar.. Günlerdir araştırıyorum ama kafamı kurcalayan şeyler var, o yüzden sonuç elde edemiyorum. Direkt konuya geçeyim; monster abra a5 V12.1 modelini kullanıyorum SSD alıcam ve monster müşteri hizmetlerine sorduğumda, 2280 form faktör M.2 Sata / PCIe NVMe 3.0×4 SSD desteği...
Geri