Arama sonuçları: *

1. 2

PC KASA TEMİZLEME ÖNERİSİ

Beyler iyi akşamlar. İstanbul avrupa yakasında detaylı pc kasası temizliği yapan güvenilir bir yer var mı ? Zamanında laptop temizletmiştim 2-3 yere ve hep içinden parça çalınıyordu. Güvenilir, işinin ehli olan bir firma biliyorsanız yazın lütfen.
  2. 2

RX 7800 XT VE RYZEN 5 7600 FPS SORUNU

Beyler iyi günler. Yaklasik 2 aydir rx7800xt ve ryzen 5 7600 islemcili sisteme sahibim. Warzone ve lol oynuyorum sadece. Warzone da fps orta ayarlarda 120 civari , lolde ise orta ayarlarda 150-200 arasi aliyorum. Acikcasi gecen gune kadar fps degerlerine bakmiyordum. Gecen gun topu sektirirken...
  3. 2

Asus a21s plus argb kasa mesh ızgara temizliği

Arkadaşlar merhaba. Başlıktaki kasaya sahibim. Mesh kısmı tozlandı. Ben tozlanan mesh kısmını kasadan çıkartıp elektrik süpürgesiyle temizlesem bir sorun olur mu ?
  4. 2

Warzone fps sorunu rx7800xt

Arkadaşlar merhaba. Benim rx7800xt ekran kartım , ryzen 5 7600 işlemcim ve 2x16 ramim var. Fakat buna rağmen verdansk oynarken açık alanlarda fps 100 e düşüyor. grafikler orta düşük olduğu halde. Sorun nedir sizce ? Ne olabilir ?
  5. 2

RAZER BLACKSHARK V2X MİKROFON ÇALIŞMIYOR

Beyler iyi akşamlar. 3 gün önce bu kulaklığı aldım. 7.1 kodunu aktif ettim ve 3 gündür kullanıyorum. Gayet memnun kaldım fakat bugün mikrofonu kullanmam gerekti. Sanırım jak girişli olduğundan mikrofonu tanımıyor. Sorun bu mudur ? başka böyle sorun yaşayan var mı ? Yoksa iade edeceğim fakat...
  6. 2

Ekran kartı güç kabloları kasaya sığmıyor.

Beyler ekran kartımın güç kablolari kasaya sığmıyor. Camlı kısımdan taşıyorlar. Camı ittirerek takabilirim fakat bu ekran kartina zarar verir mi ? Asagida fotolari var. https://ibb.co/fVMpPYsy https://ibb.co/604nTkkq
  7. 2

SSD'nin üzerindeki etiket sökülüyor mu?

Beyler yeni pc aldim kurmaya calisiyorum. Ilk defa boyle bir sey yapiyorum. Ssdnin uzerinde kurdele gibi bir sey var bir de yazili kagit. Linkte gozukuyor. Bunlar sökülüyor mu acil yardim.
  8. 2

HANGİ INTERNET KABLOSU ALINMALI

Arkadaslar masaustu bilgisayarim icin internet kablosu bakiyordum fakat cat6 , cat7 gibi modeller gördüm. Hangisi almaliyim ?
Geri